Cok degil canim az ama Cesitli olmusAksam yemegim
1.5 kepce yeesil mercimek
1 şinitzel
yogurt
2 lokma kozleme kapya biber
Bi kac yudum salgam suyu
Ben cok mu yiyorum ya sanki
Cok degil canim az ama Cesitli olmus
Bir de aksam yemegin yani Tadimlik olmaz
Ben de normalde aksam az yiyemiyorum doymazsam gece abur cubur istiyor canim
bugun sadece az oldu gibi o da hafif midem agriyor sis hissediyorum
Bence gayet iyi menun
Cnm 63.2 deil ki 60.2:)))
Cnm 63.2 deil ki 60.2:)))
Allah iyiligini versn cnm :) olur mu o kadar:))allah beni bilddigi gibi yapsin
onu tam mesai bitimine dogru yaptim bir de diyorum ki yahu bir haftada verilir mi o kilo amma da ödem varmis hatun da
yarin hemen duzeltiyorum tatlimm so sorry
biz 1 gun yapiyoruz tatlim vucut cok yoruluyor cunku hadi tas catlasin 2 gun yap ama bence daha fazla yapmaIyi aksamlar kizlar bugun hic paylasm yapamadm kusura bakmayn nobetten cktm cunku
Kahvalti bir yumurta tavada 3 zeytin bir parca peynir yesillok sekersiz cay sonra turk kahvesi ictm araogun yarim havuc
Aksam salata ayran fırında patatesli tavuk
Bide kizlar bi sorum olcak yarin protein yapmak istiorm kac gun yapmam gerekir bi bilginiz var mi
nöbetten miIyi aksamlar kizlar bugun hic paylasm yapamadm kusura bakmayn nobetten cktm cunku
Kahvalti bir yumurta tavada 3 zeytin bir parca peynir yesillok sekersiz cay sonra turk kahvesi ictm araogun yarim havuc
Aksam salata ayran fırında patatesli tavuk
Bide kizlar bi sorum olcak yarin protein yapmak istiorm kac gun yapmam gerekir bi bilginiz var mi
Teşekkürler cnm bende oyle dusunuordm fakat emin olamadm bu arada saglikciyim:)nöbetten mipolis misin saglikci misin nöbetli calismak mesakkatlidir epey tatlimm Allah kolayliklar versin
menulerinde guzel tatlimm aynen devam
günaydın kızlar malesef şu an için spor yapma ımkanım yok ama ben kendime imkan yarattım sabah otobusten bı durak once ınıyorum
akşam da evimin orda baya yokuş var onu çıkıyorum ama akşamlarıda bı durak once ınıp yurucem :))
sen de mi masa başı işte çalışıyosun canım
Kayisi Sabahlari cok iyi oluyor canimkahvaltım
2 yumurtadan omlet
yoğurt
ceviz
2 gün kurusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?