Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
Kilom aynı 59.7
Kahvaltım
Bi haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
Grisini
Çay
Iki lokma Omlet
Canim siki bir beslenmeyleselamlar kızlar ben geldim
sabah tartıldım 61,4 gecen hafta 62.2 ydim Allah bereket bereket versin diyerek kendimi avutuyor sen bu hallere ne zaman düştün kız mavimi diyerek de kendimi yerin dibine sokuyorum 59 küsürü görsem moralim bozulurdu bi ara bu nedir ya mavimi çıldırdın sen bu nedir
neyse bu kadar atar yeter menülerimi yazayım
kahvaltım
1,5 haşlama yumurta
biraz peynir
1 dilim salam
ve süt
öğlen yemeğim
1 kepçe kuru fasülye
1 kepçe cacık
bi kaşık bulgur pilavı
akşam yemeğinden sonra da hooop spora bu nedir yaa 61 nedir 62 nedir mavimi
Canim siki bir beslenmeyle
1 haftaya gorursun 59 lari
Ohh spora gidecekmissin
Bende okul cikisi ustumu degisip 45 dk yuruyus yapicam
Sporsuz olmuyor
Bu arada sabah
64.8 gordum tartida
Bu yil gordugum en dusuk rakam
Ve hedefimi 59 olarak belirliyorum
Canim en son carsamba 65.2 ydi Sanirimmaaşallah denizimize maaşallahhh
eksilme ne kadar oldu tatlım geçen hafta ne kadardı kilon ? çizelge gibi bişi yapıyım
Iyi dusunmussun canim elinde firsat varkengidicem artık tatlımm ite kaka vericem şu son kilolararı sıkılaşıcam artık eski fotoğraflara bakıp hakkaten zayıfmışım demek yerine şimdi daha hoş görünüyorum demek istiyorum![]()
Hayıt canım göz büyümüyorda hani kilo alınca dobidik yanak oluyorsun gözlerin kayboluyor ya :))
işte onu diyorumGoz buyuyup kuculmez tatlim yanaktir o yanak![]()
Iyi dusunmussun canim elinde firsat varken
yaz gelmeden zayiflamak en iyisi sonra tatilde falan kilo derdine dusmeyelim
Bende artik kiyafetlerde rahat olmak istiyorum
40 hafif bol oluyor 38 tam oturuyor
38 beden bol gelsin istiyorum
Slm kızlar
Ara leblebi kola
Akşam
3 dilim pide
Biraz haşlanmış tavuk
Kola
Bi dilim Ananas
Oğlum biraz hasta Ateşi var yemek için yedim ne varsa
Pideler kuru ve küçüktü gerçekten acıkmayım diye yedim sadece haşlanmış tavuk yeseydim aç kalırdım azdı çünkü
Sağol canım benimgeçmiş olsun tatlımm oğluşunun ateşe geçer inşallah kıyamam
yediğin bir şey yok tatlım normalde pide yemeyecek miyiz hiç yicez tabiki yani tamamen çıkarmana gerek yok zaten ki akşam yemeklerin erken oluyor senin bu avantaj salgılansın leptinler akşama kadar![]()
Tatlim zaten 38 beden giyiyorum ama tam oluyor ben bol olsun istiyorumetin mi gevşek tatlım senin kilon normal 38 e bedene çok rahat giriyor olman gerekliydi 40 deyince şaşırdım şimdi
Canim oglusuna cok gecmis olsunSlm kızlar
Ara leblebi kola
Akşam
3 dilim pide
Biraz haşlanmış tavuk
Kola
Bi dilim Ananas
Oğlum biraz hasta Ateşi var yemek için yedim ne varsa
Pideler kuru ve küçüktü gerçekten acıkmayım diye yedim sadece haşlanmış tavuk yeseydim aç kalırdım azdı çünkü
Olur şeymaaaam niye Olmasın süper olur vücudumuzu şaşırtmış oluruzKizlar denizimmm deryaaamm bi gun protein gunu yapalim ne dersiniz citirlarim
Sağol canım çocuk hastalığı da zor ya Aklım hem onda bunada şükür Allah'ım beterinden korusunCanim oglusuna cok gecmis olsun
Aman dikkat et atesine
Menun yine cok iyi
Bencede super olur tatlim hatta tarti dan onceki gun mu yapsakKizlar denizimmm deryaaamm bi gun protein gunu yapalim ne dersiniz citirlarim