• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mavi_eren meme estetiği ameliyatıı

:71: mavı eren .....cook ama cook gecmıs olsun yenı uyelrdenım bende ....butun yazılarınızı okudum bende mesut özcana olmayı dusunuyorum ALLAH tan bıkac kısı var onların yorumlarını okudukca dahada cesaretlenıyorum.... şey sorcaktım sırt agrılarının sebebı yatamamktan mı oluyo gergınlıkten mı ... bı kactane yastık koysak yınede agrı olur mu kı ....neyse şimdiki sorularım bukadar öpüldunuzzzz :16:

canım benim bende cok sırt ağrısı olmuştu hemde dayanılmazdı ama sanırım yatış pozisyonundan kaynaklanıyor ben yatarken 4 yastıkla falan yatıyordum biraz iyi oluyordu ama sırt ağrısıda gecici unutma güzellik kalıcı tatlım

geçmiş olsun mavi eren :nazar: yazamadığım ne çok kişi varmış. bie taraftan bilgi toplama bir taraftan sizlerin heyecanını yaşama... hem zaman alıyor hem de heyecan verici...
bu kadar ameliyat olan ve deneyimini bizlerle paylaşan herkese bir kez daha sonsuz teşekkür etmek istiyorum. keşke kk yı yıllar önce keşfetseydim... cesaretim olurdu. umudum çoğalırdı.. yine de buna da şükür diyorum. inşallah ben de aranıza katılıcam hayırlısıyla ve inşallah hiç birimiz pişman olmayız ve bu mutluluğu ömür boyu sağlık ve huzurla göğsümüzde taşırız :87:

merhabaaa arkadaşlarımm ben geldimmm..

bu sabah 10:30 ameliyata girdim.1.5 saat sürmüş..dual plan ile 250cc mentor marka yuvarlak protez kullanılmış..kendiime geldiğimde gayet iyiydim..biraz gerginlik ve ağrım vardı..eşim saolsun çok yardımcı oldu..çorbamı yedirdi...rahat girdim ameliyat rahat geçtii...düşünen arkadaşlara tavsiye ederim..pozitif olun...ilk ayağa kalktığımda hafif bi baş dönmesi oldu..biraz turladım klinikte.....sonra yattımm..bende bi bulantıı..istifra ettimm.....özel sütyen takmışlar amaliyattan sonra...onun dışında sargı falan yok.1 hafta sonra kontrolüm var....darısı tüm isteyenlerin başına:70:.. şu an ağrım var..geçicek oda..antibiotik ve ağrı kesici ilaç verdiler..iyiyim çok şükür..hepinize çokkk teşekkürediyorum arkadaşlarımmmm:71:..iyi ki varsınızz:16:..

HAYALDİ GERÇEK OLDUU:62:

gecmis osun canimm hadi hayirlisi:)

Back