• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mavi_eren meme estetiği ameliyatıı

mavi_eren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
119
0
96
Bursa
merhabaaa arkadaşlarımm ben geldimmm..

bu sabah 10:30 ameliyata girdim.1.5 saat sürmüş..dual plan ile 250cc mentor marka yuvarlak protez kullanılmış..kendiime geldiğimde gayet iyiydim..biraz gerginlik ve ağrım vardı..eşim saolsun çok yardımcı oldu..çorbamı yedirdi...rahat girdim ameliyat rahat geçtii...düşünen arkadaşlara tavsiye ederim..pozitif olun...ilk ayağa kalktığımda hafif bi baş dönmesi oldu..biraz turladım klinikte.....sonra yattımm..bende bi bulantıı..istifra ettimm.....özel sütyen takmışlar amaliyattan sonra...onun dışında sargı falan yok.1 hafta sonra kontrolüm var....darısı tüm isteyenlerin başına:70:.. şu an ağrım var..geçicek oda..antibiotik ve ağrı kesici ilaç verdiler..iyiyim çok şükür..hepinize çokkk teşekkürediyorum arkadaşlarımmmm:71:..iyi ki varsınızz:16:..

HAYALDİ GERÇEK OLDUU:62:

canım cok geçmiş olsun o agrılarda cok normal zaten olacak bi kaçgün sağlıkla cıkmışsın en önemlisi bu bence tekrar tekrar cok gemiş olsun tatlım

çok geçmiş olsun ameliyat olan arkadaşlarıma. sıra bende kısmetse dokuz gün sonra ben de ameliyatlılar kervanına katılacağım kısmetse. bakalım benimki ağrılı mı olcak. ameliyattan sonra gelip yazacağım mutlaka :-)))

canım çok geçmiş olsun atlatmışsın bak ne güzel. oldu da bitti maşallah diyelim :))) darısı bizim başımıza.benim de 20 günüm kaldııı:)) kime olmuştun sen ameliyatını?

çok geçmiş olsun ameliyat olan arkadaşlarıma. sıra bende kısmetse dokuz gün sonra ben de ameliyatlılar kervanına katılacağım kısmetse. bakalım benimki ağrılı mı olcak. ameliyattan sonra gelip yazacağım mutlaka :-)))

teşekkür ederim cnmm.hayırlısı ile ağrısız acısız atlatırsın inşlhh sende...:71:

canım çok geçmiş olsun atlatmışsın bak ne güzel. oldu da bitti maşallah diyelim :))) darısı bizim başımıza.benim de 20 günüm kaldııı:)) kime olmuştun sen ameliyatını?

saol tatlım..darısı başına..az kalmış seninde..ağrısız acısız atlatman dileğiyle:34:..meut özcana oldum cnm

geçmiş olsuuunn ve de hayırlı uğurlu olsuun :71: aramıza hoş geldin tatlım :54: haydi bakalım darısı tüm isteyenlereee..

geçmiş olsun canım zor olanıydı bu şimdi keyfini çıkarmada inan bundan sonrası daha kolay 1-2 derken ay oluveriyor bak benimde 1 ay oldu mesut hocanın ellerine sağlık:nazar::nazar::nazar:

mavi eren cok sevindim iyi olduğuna umarım ağrıların uzun sürmez ve kolay atlatırsın :nazar:darısı benim başıma diyeyim artık bundan sonra herşey isteğine göre olsun :71::71:

merhabaaa arkadaşlarımm ben geldimmm..

Bu sabah 10:30 ameliyata girdim.1.5 saat sürmüş..dual plan ile 250cc mentor marka yuvarlak protez kullanılmış..kendiime geldiğimde gayet iyiydim..biraz gerginlik ve ağrım vardı..eşim saolsun çok yardımcı oldu..çorbamı yedirdi...rahat girdim ameliyat rahat geçtii...düşünen arkadaşlara tavsiye ederim..pozitif olun...ilk ayağa kalktığımda hafif bi baş dönmesi oldu..biraz turladım klinikte.....sonra yattımm..bende bi bulantıı..istifra ettimm.....özel sütyen takmışlar amaliyattan sonra...onun dışında sargı falan yok.1 hafta sonra kontrolüm var....darısı tüm isteyenlerin başına:70:.. şu an ağrım var..geçicek oda..antibiotik ve ağrı kesici ilaç verdiler..iyiyim çok şükür..hepinize çokkk teşekkürediyorum arkadaşlarımmmm:71:..iyi ki varsınızz:16:..

Hayaldi gerçek olduu:62:

canım cok geçmiş olsun sanada ben gögüsü olmayıpta yaptıranlara cok mutlu oluyorum cünki bende 8 ay öncesinde cok mutsuzdum ve ben evliyim cok büyük dert etmiştim kendime ama şuanda cok mutluyum cokta doğal ve güzel oldu seninki daha cok yeni başta bi gözüne büyük bile gelecek şişliklerin olcak ama sonrası cok güzel 1.2 ay sonra oturdukca süper olacak burayı cok takip ediyodum yeni üye olabildim tekrar cok geçmiş olsun bütün yeni olanlara:92:

geçmiş olsun canım zor olanıydı bu şimdi keyfini çıkarmada inan bundan sonrası daha kolay 1-2 derken ay oluveriyor bak benimde 1 ay oldu mesut hocanın ellerine sağlık:nazar::nazar::nazar:

teşekkür eerim hayatımm.çok saol..aynı dr ameliyat olduk.bugün 3.günüm ağrılarım hala devam ediyor..birde mesut hoca bana 1 hafta boyunca otutur şekilde uyucaksın dedi..belim acayip ağrıyoo..zor uyuyorumm..sırtımda ağrıyor..ilk iki gün daha iyiydim sanki....sırt üstü yatmadın mı sende 1 hafta.1 hafta sonra kontrolüm var..kontrolde neler yapılıyor ..bilgi verirsen sevinirim hayatım....:61:

mavi eren cok sevindim iyi olduğuna umarım ağrıların uzun sürmez ve kolay atlatırsın :nazar:darısı benim başıma diyeyim artık bundan sonra herşey isteğine göre olsun :71::71:

teşekkür ederim cnm..benimde şu an tek istediğim ağrılarımın geçmesi..darısı başına hayatım:71:..inşlhh sende kolay atlatanlarda olursun..herşey gönlünce olsun hayatım:61:

canım cok geçmiş olsun sanada ben gögüsü olmayıpta yaptıranlara cok mutlu oluyorum cünki bende 8 ay öncesinde cok mutsuzdum ve ben evliyim cok büyük dert etmiştim kendime ama şuanda cok mutluyum cokta doğal ve güzel oldu seninki daha cok yeni başta bi gözüne büyük bile gelecek şişliklerin olcak ama sonrası cok güzel 1.2 ay sonra oturdukca süper olacak burayı cok takip ediyodum yeni üye olabildim tekrar cok geçmiş olsun bütün yeni olanlara:92:

teşekkürler cnm..ne güzel sonuçtan gayet mutlusun..şu ağrılar bi geçsse bendee çok mutlu olucamm....:34:

tatlım çok gecmiş olsun:16:bikaç gün ağrın olması normal..hele sabaha karsı ağrı kesicilerin etkisi bitince:40:haftasına çok daha ii hissedeceksin..aramıza hoşgeldin!!sağlıklı günlerde mutlu mutlu yaşa ciçişlerinle!sevgiler!:71:

tatlım çok gecmiş olsun:16:bikaç gün ağrın olması normal..hele sabaha karsı ağrı kesicilerin etkisi bitince:40:haftasına çok daha ii hissedeceksin..aramıza hoşgeldin!!sağlıklı günlerde mutlu mutlu yaşa ciçişlerinle!sevgiler!:71:

teşekkür ederim cnm...evet sabaha karşıı çok kötü ağrım oluyo.robot gibi oluyorumm..eşim sırtımdan destekleyip kaldırıyor...şu an tek isteğim ağrılarımınhafiflemesi..iyi dileklerin için teşekkürler cnm...:70:

Back