Mavi Sözler...

Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu hayatın; 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir.

Bana Benden Iyisini Bulamazsın Diyen Sevgilim... Ne Gemiler Yaktım Ben, Kıçı Kırık Bi Sandalın Lafı Mı Olur.

Şimdi Sen Gittin Ya, Şairin Dediği Gibi Herkesi Sana Benzetiyorum. Bu Da Mı O Şerefsiz Acaba Diyorum!.

Gözümü Bağlayıp Atsalar Sırtımdan Itip; Yine Senin Yanına Düşerim, Yer Çekimi Değil, Yar Çekimi.

Artık Aramızdaki Uzaklıktan Şık Bir Matem Giysisi Diktirebilirsin Kendine !! Bir Tek Hücreni Bile Istemiyorum. Televizyonumun Çekmediği Bir Kanal Gibisin Çünkü. Sen Git ,Bambaşka Hayatların Yatak Odalarında Sıradan Insanların Tenlerini Süsle!!!

Soğuk Ve Şekersiz Çay Gibisin,Ne Içimi Isıtıyorsun, Ne Ağzımda Güzel Tat Bırakıyorsun, Sadece Uykumu Kaçırıyorsun.

Offff...Dedi. Ne Oldu? Dedim Hiiiiiç, Dedi. Herşeyi Bırak Gel Benimle, Dedim. Olur Mu? Dedi. ...-Topu Topu Bi Tabak Fazla Koyarız Soframıza, Dedim. Olmaz, Dedi. Neden? Dedim. Aynı Tabaktan Yeriz, Dedi. Bir Daha Sevdim.

Sıkı Sıkı Tembihlerler . Unut Onu , Aklına Bile Getirme , Çıkar Kafandan , Hafızandan Sil .. Sanki Seven Beynimizmiş Gibi.

Evde Kedi, Köpek Beslemekle Hayvansever Olunmaz. Hayvansever Dediğin Benim Gibi Koynunda Yılan Besleyecek...

Yüreği Olmaya'nın Kalbimi Kırmasına Müsade Etmem...Beni Bir Saniyede Unutanı , Ben Iki Saniye'ile Şereflendirmem.

Back