Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mavi Salonlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
434
398
37
96|00000ec0e|3712_orh550w550_Blue-Living-room-modern-Ideal-Home.jpg

96|00000ecb4|7c64_orh550w550_Living-room-sofa-modern-Livingetc2.jpg

96|00000ecb8|c904_orh550w550_Living-room-fireplace-modern-Livingetc3.jpg

96|00000ec04|e010_orh550w550_Living-room-modern-Ideal-Home5.jpg

96|00000e1ca|118d_orh550w550_Living-room-modern-Livingetc10.jpg

iste benim renk kombinimm:16:

96|00000dfce|1dae_orh550w550_living-room-modern-Ideal-Home13.jpg

96|000008b98|3856_orh550w550_IH-wall-4.jpg

96|00000881c|bfc4_orh550w550_blue-1-web-ready1.jpg

çok ferah çok iç açıcı benim eşimde mavi tonalrını çok sever bende evimde hol ve kordioru mavi beyaz yaptım her gelen çok ferah bu ev der

çok ferah çok iç açıcı benim eşimde mavi tonalrını çok sever bende evimde hol ve kordioru mavi beyaz yaptım her gelen çok ferah bu ev der

mavi huzur veren bir renk bence, baska bi renkle iyi bi uyumu yakaladigin sürece...
mavininde uymadigi renk yok gibi zaten
siyah, beyaz, kahve, krem, sari, pembe, yesil, hatta koyusunu kullanirsan kirmiziyla bile

ayrica denizi animsattigindan direk mis ve ferah gibi geliyor herhalde :)

ben de tam bir mavi tutkunuyum ve evimin her yeri bu tonlarda olacak kısmetse..ve maviyle alakalı ne kadar başlık görsem hep altından thirtyfour çıkıyor:))çok sağol bunları toparladığın için bu şekilde..ayrıca mavi çeyizini de gördüm:))hepsi birbirinden güzeller..bu fotolar fikir konusunda çok güzel lakin bu renk mobilya aksesuar vs konusunda tr de ciddi bir kıtlık var..evler siyah beyaz gri kırmızı üzerine kuruluyor ve koyu kahveler filan..nerden ne bulurum bilmiyorum mavi evim için ..

insanın içini açıyor gerçekten.. teşekkürler paylaşım için..

rica ederim...

ben de tam bir mavi tutkunuyum ve evimin her yeri bu tonlarda olacak kısmetse..ve maviyle alakalı ne kadar başlık görsem hep altından thirtyfour çıkıyor:))çok sağol bunları toparladığın için bu şekilde..ayrıca mavi çeyizini de gördüm:))hepsi birbirinden güzeller..bu fotolar fikir konusunda çok güzel lakin bu renk mobilya aksesuar vs konusunda tr de ciddi bir kıtlık var..evler siyah beyaz gri kırmızı üzerine kuruluyor ve koyu kahveler filan..nerden ne bulurum bilmiyorum mavi evim için ..

bende evimi mavimi yapmak istedigim icin haliyle gözüme ilk o resimler carpiyor
ve hemen paylasmak istiyorum...
ikeada turkuaz esyalar bulabilirsin, bu sezon baya bu renge yogunlasmis gibi.
onun disinda türkiye icin alis veris önerisinde bulanamayacagim
cünkü yurtdisinda yasiyorum... ama arayinca bulunur bence, sadece biraz sabir ve özen gerekli.
bende cok ariyorum herseyi, bazen tek bi ceyiz esyasi icin kac dükkan dolasiyorum...
ama tam bu yüzden aldigim her esyanin degeri gözümde cok daha büyük...
hepsi emek verilerek alindi, ve özenle secildi.

Back
X