• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi saç boyası, ..RESİMLİ-

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
Neler düşünüyorsunuz bayanlar ?.pembe hırkalı olan bana gayet sevimli geldi.

Eklentiler

• $kopyas1ge3.jpg
    $kopyas1ge3.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 7.231
  • $tumblr_lg0kdwTw0P1qe6wp0o1_500.jpg
    $tumblr_lg0kdwTw0P1qe6wp0o1_500.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 1.641
Çok itici. Ben beğenmedim. Fakat Siyaha dönük olan biraz farklı oluru var gibi :52:

Son düzenleme:
Çok itici. Ben beğenmedim. Fakat Siyaha dönük olan biraz farklı oluru var gibi :52:

doğal saç renkleri dışında böyle maviydi mordu renkleri hiç kullanmadım kullanmamda şapka takılmış gibi durmuyormu arkadaşlar sizcede?

2. mesajindaki 1. resim cok guzel bayildimm ama kendim yapamam tabi sac konusunda hic cesaretim yok :50:

Renkler çok güzel ama sadece renkli gözlü ve beyaz tenlilere yakışır bence resimdekilerin aksine şık bir kıyafet ve uygun makyajla daha güzel ve kadınsı bir görünüm yaratılabilir

Evet.. bencede cesaret isteyen iş. e birde yakışması gerek.
2 mesaj 1. resim bencede, renkli göz, beyaz ten ve minyon bi tipe yakışabilir. Yes_Im adlı arkadaşta demiş, lacivert olanın biraz daha olası yapılması, kullanılması.:38:

koyu olan bi derece ama diğerleri kabus gibi kusura bakmayın ama hiçde olucak bi renk değil yapmacık ve insanı bi tuhaf gösderiyor yolda normal giyimle bu saçı görsem korkarım:1: iş için ne biliyim palyaço olur animasyon olur o ayrı ondada peruk takıyolar cesaret işi olabilir ama bu cesarete değmeyecek kadar boş gözlüklü kısa saçlıda gece görünürse çok kötü şeyler olabilir:47::47::47::47:

Back