mavi?pembe?

sule-46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.403
5
Kızlar alışverişlerinizde renge ne kadar dikkat ettiniz,ediyorsunuz?Benim bebeğim kız olacak inşallah.Ama bazı mavi şeyler o kadar güzel ki.Zaten önceden beri mavi hastasıyız eşimle,maviler hoşumuza gidiyor,kendimizi frenliyoruz.Uyku seti bakıyorum şu an ,acayip güzel turkuaz bir şey buldum:KK43:
Not:Kıyafetlerde daha ziyade yeşil,sarı gibi şeyler aldım,2.erkek olursa sorun olmasın diye:)

sule iyi yapmışsın valla benimde kız ama ben pembe agırlıklı aldım başka renkler deki kıyafetler pek hoşuma gitmemişti ama bende mavi pembe vb renkler fark etmez ama napimm pembeler daha şirin geldi gözüme ben ondan agırlık pembe aldım bide çook fazla almadan dogmadan önce tecrübeli anneler çook giydirilmiyor 1 ayda bile çabuk büyüyor diyolar sende abartıp çook alma bence ben öle yaptım kıyafet az aldım eksik olan olunca gider alırız die a.s.

slm..benim 24 haftaya kadar erkek dedikleri için herşeyi mavi almıştım..sonraa hep değiştirdim valla zor oldu bayaa..

kızlar valla ben kıyafetlerı yeşil,sarı,turuncu değişik renkler alıyorum...

benim bebegim erkek olacagi icin pembe alamadim, ki bayiliyorum pembe giysilere. Fakat kirmizi aldim, sari, mavi, beyaz.

benimkilerde genelde mavi agırlıklı ama bende pembelere dayanamıyorum bide sanki kıyafetlerde hep kız agırlıklı çalışılmış çok güzel şeyler var yada erkek olduğu için onlar dahamı hoşuma gidiyo bilmiyorum mesela seninde maviler daha çok hoşuna gidiyomuş komşunun tavuğu kaz görünür misali :)

benimkilerde genelde mavi agırlıklı ama bende pembelere dayanamıyorum bide sanki kıyafetlerde hep kız agırlıklı çalışılmış çok güzel şeyler var yada erkek olduğu için onlar dahamı hoşuma gidiyo bilmiyorum mesela seninde maviler daha çok hoşuna gidiyomuş komşunun tavuğu kaz görünür misali :)

evt canım haklısın bencede pembelerde daha çok çeşit var,yanı kızlara daha fazla çeşit yapıyorlar,mağazalara gırıyorum hep kızlar için üretilmiş kıyafetler sankı,mavılerde guzel ama bulmak için gezmek gerekıyor

kızlar valla ben abartıp kışlıklarını bile aldım indirimlerde varya dayanamayorum. süveterler, kazaklar ,kot pantolon, kadife tulumlar amaaan tabi çoğunluğu mavi ağırlıklı ama her renk alıyorum.renk eyırmakta doğru değil aslında her renk giydirecem oğluma pembe bile.zaten 4-5 yaşına gelince kendileri seçiyorlar alışveriş yaparkenn gördüm annesine ben senin aldıklarını giymem diyodu bücürüğün biri nasıl hoşuma gitti.sağlıkla hayırla bi doğsunlarda...

pembe dışında hiçbir renk yok bizde:)kıyafetlerden-battaniyeye, tırnak makasından-küvetine kadar ne varsa pembe

Kiyafetlerde falan baska renkler aldimda odasinin susunde renginde havlusunda falan artik kendimi tutamadim ve nerdeyse herseyini pembe aldim.Kiyafetleri alirken eltim yanimdaydi diye baska renkler falan aldim yoksa bana kalsaydi onlarida hep pembe alirdim.Napiyim ya pembe hastasiyim oglan olsaydi yazik olucakti cocuga hehehe :roflol:

ağırlıkta beyaz aldım hep,sonra kırmızı ,ucuk yeşil,sarı,bir iki mavi ve tabi olmazsa olmaz pembelerdende aldım..pembeleri toz pembe aldım..:))

BATTANİYESİNiN BİRİ PEMBE BİRİ BEYAZ
HAVLUSU BEYAZ ÜSTÜNE PEMBE ÇİÇEKLİ.
KIYAFETLERİ PEMBE, BEYAZ, TURUNCU, YEŞİL, SARI ve TEK PARÇA KIRMIZI.
KIRMIZI BEBEK KIYAFETİ BULMAKTA ÇOK ZORLANIYORUM.

bizimde pembe- beyaz bi odamiz oldu kiyaftlerde hep pembe agirlikli.hic 2. cocugu dusunmeden aldim aman 2. cocugum erkek olursa onada mavi alirim napiyim.... babamizin cuzdanina kuvvet:))

benımde bebegımın cınsıyetı 22. haftaya kadar erkekti:))o zamana kadar cogu seyını mavi aldık hastane cıkısını bile.ama melegım sonunda kız oldugunu gosterdı.sımdıde pembe ve beyaz alıyoruz mavılerı de degıstırmedık nazar boncugu olsun defnemınyerimseniben

Annesi biricik gül kokulu güzel yüzlü meleğinin herşeyini lila aldı yatağı, şifonyeri, uyku seti(hatta ikiside lila), hastane çıkışı, çıtçıtlı badilerimiz, ben çok beğendim lilayı birde kızıma çok yakışıcağını düşünüyorum. Tabi bu arada pembeler, yeşiller, sarılarda var ama ağırlıklı rengimiz lila valla kapı süsünde bile lila çarpıyor gözüme ama büyük bir ihtimalle onu pembe alırım artık. Hatta ben kızımı çok kıskandım kendime lila rengi gecelik patik yelek falan aldım. Sadece kızımın kuvveti sarı mavi babası fenerbahçeli olsun istedi bende aldım artık. Yoksu onuda fıstık yeşili alıcaktım. Anlıcağınız biz renk cümbüşü oluşturuyoruz.

X