Kızlar hemen sipariş vermem gerekiyor ama beyaz oriel ile mavi oriel arasındaki farkı tam ayırt edemiyorum,mavi 7 ton beyaz 8 ton açıyormuş,ama sadece bunun için mi iki farklı şey piyasaya sürülüyor yada beyaz 1 ton daha açıyor diye daha mı çok yıpratıyor?
Bende onu merak ediyordum,dozunu nasıl ayarladın 1e 2 oranında falan diyorlar, 2 ölçek toza 1 kuçük kutulardan peroksit lemi oluyor?
Birde hangi markanın orielini kullanmıştın,saçının rengini falan biraz daha detaylı anlatırmısın? :44:
Bende onu merak ediyordum,dozunu nasıl ayarladın 1e 2 oranında falan diyorlar, 2 ölçek toza 1 kuçük kutulardan peroksit lemi oluyor?
Birde hangi markanın orielini kullanmıştın,saçının rengini falan biraz daha detaylı anlatırmısın? :44:
ben oraili kuaförden satın aldım oda bana ölçeğiyle verdi ölçekle 2 tane koydum oksidan2 küçük kutu koydum aaama bn çok açık tenli olmadğm için çok bekletmedim karamel oldu ablam bekletmişti sarıya dönük olmuştu onun.. ben normalde açık renge boyarsamda bi çay kaşığı kadar orial katıorum boyaya kutunun üzerindeki renkle birebir oluyor... geç oldu cvb kusura bakma lysden dolayı çok giremiyorum ama hangi marka bilmiorumki kuaför poşete koymuştu oksidanıda şişede vermişti bide mavi çok etkilidir hemen açar dikkat demişti