Merhaba,
Orijinal saçım küllü orta kumral. Gözlerim ela. Ten rengim beyaz sayılır. Mavi damarlarım çok belirgin ve pembeliklerim var. Bu yüzden kızıl katiyen istemiyorum. Kızıl ve bakır tonları her rengi ortaya çıkarıyor çat diye...
Doğal bir siyah istiyorum aslında. Palette Koyu Kahve 3-0 doğal bir siyah olur mu; yeşillenip ağlar mıyım, emin olamıyorum...
Fikri olan?
sac rengin baska bir sey olsa sana kullu kumral yap diyecektim.. bence rengini acık kumral yap ve araya sarı rofleler yap. kahverengi yaparsan ustelik de koyu renk, sonra donusun cok zor olur.
Çok enteresan bir saçım var. Normalde aşırı küllü; gri gibi (zaten bu yüzden istemiyorum). Güneşte parıldıyor; oh ne ala ama o kadarcık.
Herhangi bir boyada turunculaşma ihtimali çok yüksek çok... Ne renk denesem turuncu olmuştur
Bunu da düşününce daha koyu kumral üzerine kumrala dönük bir sarı röfle düşünebilirim.
Çok enteresan bir saçım var. Normalde aşırı küllü; gri gibi (zaten bu yüzden istemiyorum). Güneşte parıldıyor; oh ne ala ama o kadarcık.
Herhangi bir boyada turunculaşma ihtimali çok yüksek çok... Ne renk denesem turuncu olmuştur
Bunu da düşününce daha koyu kumral üzerine kumrala dönük bir sarı röfle düşünebilirim.
bnce koyulastırma. sonra kesin acığa dönmek istersin emin ol. küllü sarıya boya acık oldugu için grilik de olmaz. hatta senin sacına sahip olsam 2 dk durmam sarı ombre yaptırırm.