Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki mor renk aktıktan aylar sonra bakır yaptım ama pek tutmadı, tekrar yaparsam tutar mı?

Kendin açamazsın dimi?
daha önce çok güzel açtım ama mor yaptım o da akmadı kaldı öyle gül kurusu renginde. şimdi açsam zaten hepten incelir bu yüzden düşünmüyorum da, siyah yapıp kökten kurtulsam mı acaba bilemedim. Hevesim de var ama.

o mor rengin alt zemini sarı değil mi zaten ? ben de bir ara pembe yapmıştım bir kısmını ,onun tutması için zeminin açılmış olması gerekli.eğer mor yerine bakır olsun istiyorsan o su bazlı renkli boyalarla boyayabilirsin.. yok saçın tamamı aynı renk olsun diyorsan dediğim gibi hepsini açtırıp tek tonda boyatırsın..
bu arada olaplex diye bir kimyasalla açılınca yıpranmaz kopmaz. :)
evet mordan önce açtım, diplere dokunmak istemiyorum aslında uzasın kurtulayım istiyorum da, şeytan diyor git kuaföre mavi yaptır :) olaplexi nereden bulabilirim.

daha önce çok güzel açtım ama mor yaptım o da akmadı kaldı öyle gül kurusu renginde. şimdi açsam zaten hepten incelir bu yüzden düşünmüyorum da, siyah yapıp kökten kurtulsam mı acaba bilemedim. Hevesim de var ama.
Hmm siyaha hiç bulaşma derim

Puff bende senin gibi uçuk renklere ozeniyorum ama cesaret edemiyorum :kızgın::kızgın::kızgın:

Aa nereden bulabilirim Onu?belki ihtiyacım olur
benim kuaförüm kullanıyor bunu ,cidden harika bir ürün.. ben dip boyasında da açılıoyr öyle boyanıyor saçım ne yıpranma ne dökülme.harika bir ürün..
evde uygulamaya uygun mu bilemiyorum.netten bakınca satılıyor ama..

evet mordan önce açtım, diplere dokunmak istemiyorum aslında uzasın kurtulayım istiyorum da, şeytan diyor git kuaföre mavi yaptır :) olaplexi nereden bulabilirim.
o zaman bence bekle o şekilde pembe kalsın,uzadukça kestirip kurtul o pembeden..eğer normal bir açıcıyla açtıysan tekrar sakın açma kopar saç..

Puff bende senin gibi uçuk renklere ozeniyorum ama cesaret edemiyorum :kızgın::kızgın::kızgın:
ben gökkuşağı bile yaptırdım kuaförde, o zaman açıktım :) ama artık kapalıyım o yüzden pek kuaföre gitmeden deli cesareti her şeyi deniyorum.

o zaman bence bekle o şekilde pembe kalsın,uzadukça kestirip kurtul o pembeden..eğer normal bir açıcıyla açtıysan tekrar sakın açma kopar saç..
doğru diyorsun, kuföre gidip sorayım bakayım o oryali kullanan var mı diye

ben gökkuşağı bile yaptırdım kuaförde, o zaman açıktım :) ama artık kapalıyım o yüzden pek kuaföre gitmeden deli cesareti her şeyi deniyorum.
Bende kapalıyım aslında mesele eşim yanaşmıyor öyle renklere :110:

Bende kapalıyım aslında mesele eşim yanaşmıyor öyle renklere :110:
çok şekersiniz ya ,kapalı kadınlarda hiç düşünmemiştim renkli saç:) bi açıyosun örtüyü saçlar mor,pembe falan enteresan geldi :):)
ben bir ara sarı kullandığımda (çok açık gir sarıydı) yandan büyükçe bir tutam pembe yaptırmıştım çok güzel görünüyordu.sonradan bakır rengine çevirdim ..insana bir canlılık enerji katıyor renkli saç :):halay:

çok şekersiniz ya ,kapalı kadınlarda hiç düşünmemiştim renkli saç:) bi açıyosun örtüyü saçlar mor,pembe falan enteresan geldi :):)
ben bir ara sarı kullandığımda (çok açık gir sarıydı) yandan büyükçe bir tutam pembe yaptırmıştım çok güzel görünüyordu.sonradan bakır rengine çevirdim ..insana bir canlılık enerji katıyor renkli saç :):halay:
Haaaaaaahh işte tam da bu yüzden :KK70::KK70::KK70::KK70:

biri saçın ne renk diye sorunca, mor diyince dalga geçtiğimi sanıp kaile almıyor, gördüğünde şok oluyor, gelip kontrol ediyor kalıcı mı geçici mi diye :) Doğrusu artık beni normal gören şok oluyor da :KK70: Gerçekten enerji katıyor, aynaya bakınca her şeyi unutturuyor ya da bende öylüyor bilmiyorum, keza ailemde kavga anında falan beni görürse gülmeye başlayıp kavgayı unutuyor :))) ama mavi cidden içimde kaldı, cesaret edemiyorum şu an işlem gördüğü için saçlarım ama uzayınca da artık bırakmak istiyorum kendi haline, ne yapayım sizce, kuaföre paraya kıyayım mı napayım :)

Ben o da begensin istiyorum biraz da yakışacağından şüphem var hani nasıl desem o renklerin durusumla yok pek
ben beyaz tenliyim o yüzden her şey gidiyor sanırım, kaşlar siyah kalıyor mecbur ama o yüzden diplerimi boyamıyorum sırıtmasın kaşlarım diye :) perukla falan deneyebilirsin aslında nasıl duracağını

X