Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki mor renk aktıktan aylar sonra bakır yaptım ama pek tutmadı, tekrar yaparsam tutar mı?

biri saçın ne renk diye sorunca, mor diyince dalga geçtiğimi sanıp kaile almıyor, gördüğünde şok oluyor, gelip kontrol ediyor kalıcı mı geçici mi diye :) Doğrusu artık beni normal gören şok oluyor da :KK70: Gerçekten enerji katıyor, aynaya bakınca her şeyi unutturuyor ya da bende öylüyor bilmiyorum, keza ailemde kavga anında falan beni görürse gülmeye başlayıp kavgayı unutuyor :))) ama mavi cidden içimde kaldı, cesaret edemiyorum şu an işlem gördüğü için saçlarım ama uzayınca da artık bırakmak istiyorum kendi haline, ne yapayım sizce, kuaföre paraya kıyayım mı napayım :)
ne güzel renkli bir kişiliksiniz :):)
bence en güzeli bu ilerden sıkıldıysan,kuaförde tamamını açtırıp ,(tabi tamamını derken daha önce açılmış kısımlar hariç,kopar çünkü) tek renge boyatman. yok o kadar parar vermem diyorsan da en güzeli gidip kestirmek o pembe kısımları...
ya ben kısa saç da çok seviyorum da ,kestirmeyi çok severim.madem renklisin o zaman yeni renk yerine yeni saç modeli seçsen daha iyi değil mi:KK66:

ben beyaz tenliyim o yüzden her şey gidiyor sanırım, kaşlar siyah kalıyor mecbur ama o yüzden diplerimi boyamıyorum sırıtmasın kaşlarım diye :) perukla falan deneyebilirsin aslında nasıl duracağını
Bende beyaz tenliyim kaşlar siyah ama keskin değil yani beni tanımayanlar yakıştırır muhtemelen ama beni tanıyanlar yani huyumu suyumu bilenler yaķıştırmaz beni mor saçla görseler ahanda bu ifade :KK57:gibi kalırlar

bence en güzeli bu ilerden sıkıldıysan,kuaförde tamamını açtırıp ,(tabi tamamını derken daha önce açılmış kısımlar hariç,kopar çünkü) tek renge boyatman. yok o kadar parar vermem diyorsan da en güzeli gidip kestirmek o pembe kısımları...
ya ben kısa saç da çok seviyorum da ,kestirmeyi çok severim.madem renklisin o zaman yeni renk yerine yeni saç modeli seçsen daha iyi değil mi:KK66:
saçlarım belimdeydi, omuzlarıma kadar kestirdim. şu an omuzdan 4 parmak daha uzun. Türbanın altında kısa saç rahatsız ediyor malesef toplanmıyor çünkü :110: pembe kısımların hafif yanan kısımları gitti genel olarak sağlıklı kısımlar duruyor ama onlarıda kestirirsem erkek kafa olurum :KK57: ince telli saçım ama taktım hergün aklımda ne yapsam diye. kuaföre danışacağım ilk fırsatta.

Bende beyaz tenliyim kaşlar siyah ama keskin değil yani beni tanımayanlar yakıştırır muhtemelen ama beni tanıyanlar yani huyumu suyumu bilenler yaķıştırmaz beni mor saçla görseler ahanda bu ifade :KK57:gibi kalırlar
:cool:böyle bakarsın onlara

bu arada kuaför müsünüz?:KK37:

john frieda argan yağı harika birşey.duştan sonra sürüyorsun durulanmıyor.pamuk gibi oluyor.bir de ben aynı markanın işlem görmüş saçlar için şampuanını kullanıyorum..süper ..
saçım yağlı ama :ruh:bir de aşırı dökülüyor, en son LR recapin sprey, tonik ve şampuana bir dünya para verdim, son umudumdu ama yaramadı.

X