Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam hatırlamıyorum ama 2-3 ay kadar önce nilgün belgün bir programda mavi anemondan bahsetti ama öyle bir anlatıyor ki sanırısınız kendi üretiyor :) :)
kafamın bir köşesinde kaldı mavi anemon, blue anemon
derken netten her zaman sipariş verdiğim sitelerin birinin anasayfasında gördüm
Dermoday Blue Anemon, gözümü karartıp sepete ekledim nasıl olsa taksitle (sanki ben ödemeyecem) yanında da temizleme toniğini aldım ve gece yatmadan önce bir güzel cildimi temizledim, offf ne kir çıktı anlatamam meğersem ben yıllardır bu şekilde yaşıyormuşum utandım kendimden, daha sonra blue anemonu sürdüm, çok katı bir krem öyle hemen bitecek gibi değil baya bereketli :)
şu an ikinci kutuya başlıyacam ki artık başka krem kullanmam
Ürüne buradan bakabilirsiniz
İstanbulda oturuyorum sipariş verdiğimin ertesi gün elime ulaşıyor.
Merhaba ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bu ürünü ve etkikerinden daha ayrıntılı bahsedermisiniz
Benim kinerase kullanan bir tanıdığım var...açıkcası mavi anemon çiçeğinide ondan duydum..ona çok faydası oldu..hatta 47 yaşında ama cildi kesinlikle benden iyi duruyor..Botoks etkisi yapmış krem kendisi öyle diyor...diğer markaları senden öğrendim begonyaa..n.belgünün kullandığıda kinerase diye biliyorum...