Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 yaş üstü müüüü şaşırdım yaaa
napcaz o kadar beklemek istemiyorum :)))
yaş olayını ben bi araştırayım
bende bir ara kinarese kullanmıştım arkadaşlar göz altımda ince çizgiler için eczacı kız çok sık kullanma dedi yoğun bir krem olduğu için yaşımdanda dolayı sadece 1 kere kullandım.
merhaba arkadaslar birsey sorcam.. kinerase kremini veya diger mavi anemon cicegi iceren kremleri goz altimizada kullanabilirmiyiz?? 29 yasindayim ve cok kirisiktaaa
begonyaaa ne yaptın aldın mı merak ettim..
Begooyacığım, Ben La -rochenin yüz yıkama jelini almıştım.
İçeriği mavi anemon çiçeğinden. Reklamı çok etkileyiciydi
Sipariş ettiğim firma da çok ciddiydi. Mavi anemon çiçeği yapıştırıcısıda gönderdiler, (süs olarak)
Ben çok memnum kaldım. Cildim pırıl pırıldı. Yüzümü yıkayınca temizliği hissediyordum.
Ama başka bir ürününü kullanmadım.
ben bu kremi 5 aydır kullanıyorum ama hiç bir değişim olmadı yüzümde
kızlar az önce ürün geldi ( ilvina )
bugünden itibaren düzenli kullanıma başlıyorum
ne kadar sürede kendini kanıtlar bilmiyorum
bi değişilik hissedersem yazarım
merhaba, bende 2 gundur ilvina yi kullaniyorum, eczaneden aldim. soylediklerine gore kinerase den farki yok, ellerinde kinerase de vardi ama gerek yok onu almana pahali falan dediler... bilmiyorum kullandikca gorcem artik..
yanliz birsey sorcam... bu at kestanesi kremini ben nerden bulabilirim??? kac aktar gezdim hicbirinde yoktu, ve garip olani bilmiyorlardi boyle bir kremi... eczanelerde bilmiyordu... kafam karisti...
Arkadaşlar salı günü bende paraya kıydım ve kinerase aldım..Bir tanıdığım kullanmıştı ve çok memnun kalmıştı gerçi o serumuyla birlikte kullanmıştı ben sadece kremini aldım...söylediğine göre bütün gözeneklerini çizgilerini çubuklarını artık ne varsa :))hepsine iyi gelmiş..gerçektende 48 yaşına ama çok iyi bir cildi var...Bu krem ona bir sene gitmiş..Bunu duyunca aldım bir senede nemlendiriciye bu kadar para veriyorum zaten...Neyse günah çikardım...:)))Sonuç olarak şimdilik gerçekten iyi bir nemlendirici ve cildim parlak ve güzel gözüküyor kullandıkça diğer etkilerinide görürüm umarım...Broşüründe 6 aylık kullanımdan sonra tam bir etki göstereceğini yazıyor ....İlvana ile ilgili sonuçlarıda takip ediyorum eğer aynı düzeydeyse bundan sonra onu alırım...
kızlar az önce ürün geldi ( ilvina )
bugünden itibaren düzenli kullanıma başlıyorum
ne kadar sürede kendini kanıtlar bilmiyorum
bi değişilik hissedersem yazarım