- 14 Mart 2010
- 785
- 6
kızlar bu markaya ayrı bir başlık açayım dedim. 9gündür kullanıyorum güzdüzleri evdeysem sürüyorum her akşam yatmadan önce düzenli olarak bol bol kirpik diplerine doğru sürüyorum özellikle.. benim kirpiklerimin yapısı uçları kısa sarı ve oldukça seyrektir hatta keldir yeryer :) 9 günlük geceli gündüzlü kullanımdan sonra şunu çok net söyleyebilirim gözle görülür şekilde uzadı kirpiklerim özellikle alt kirpiklerim uzadı bir de rengi koyulaştı seyreklik konusunda ise sabırla kullanmaya devam ediyorum aradan küçük kirpikler çıkıyor sanki ama bunu zamanla anlayabileceğim..kullanım olaraksa rengi beyaz kuruyunca beyazlaşıyor bol sürdüğünüz yerlerde o yüzden resimlerdeki beyazları görebilirsiniz :) pek beceremedim ama bir kaç resimde koyuyorum size bilgi olsun diye çok kötü oldu bu resim işini beceremiyorum kusura bakmayın :) sürdükten hemen sonra kuruyor yağ gibi akmıyor kullanım açısından çok rahat ve kolay çok memnunum fiyatı da 30 liraya aldım sorusu olanları yanıtlarım her türlü kirpik yağını da denedim daha önceden de :) ilerleyen günlerde resimlerimi yine eklerim bilgilerinize..
Eklentiler
Son düzenleme: