Arkadaşlar,iyi bir kirpik besleyici ürün arıyorum.Mavala Double Lash,Oriflame şeffaf kirpik besleyici veya Suna Dumankaya'nın kaş kirpik kremini mi alsam karar veremedim.İçinizde bunları kullanıpta memnun kalan var mı?Ya da memnun olduğunuz başka bir kirpik besleyici ürün var mı?Bitkisel yağlarla uğraşmak istemiyorum.Gözümün altında hiç kirpik yok.Daha kısa sürede etkili bir çözüm istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.a.s.a.s.
Kızlar ben MAVALA almaya karar verdim ve internetten sipariş etmiştim.25 gündür kullanıyorum ve sonuç bence gayet güzel.Bu zamana kadar pek çok ürün kullandım.Hiçbiri bu kadar yaramadı.Özellikle kaşlara çok yarıyor.Hem uzatıyor,hem çoğaltıyor hem de rengini koyulaştırıyor.Bu kadar kısa bir sürede
etkisini göstermesi çok iyi.Üst kirpiklerimin de rengini koyulaştırdı ve uzattı.Daha uzun süre kullanıldığında eminimki çok daha etki edecek.Alt kirpiklerim benim çok az ve kısaydı.Onlara etki etti fakat henüz daha az.Sabırla bu ürünü kullanmaya devam edeceğim.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.Hiç boşuna yağlarla uğraşmayın.Sürüldüğünde hemen kuruyor ve gözde yanma etrafına bulaşma yapmıyor.Ben beğendim ve memnun kaldım.Alıp almamak size kalmış artık.Bu bilgiden sizde faydalanın istedim.Refoctocil kullanan arkadaşta sonucunu yazarsa iyi olur.Biz de faydalanırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?