- 9 Ocak 2015
- 19.716
- 81.711
- 798
Anlatmıçam hıhyaaa neden böyle oldu kacırdım konunun başını ya beeen.
kız neden açmadı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatmıçam hıhyaaa neden böyle oldu kacırdım konunun başını ya beeen.
kız neden açmadı![]()
Vallaha anlatmam zaten cok uzun konu üşendimdeama
ama
ama
![]()
Vallaha anlatmam zaten cok uzun konu üşendimde![]()
Eee napıyon nediyon hayat nasıl gidiyor?peki tamam ozaman![]()
Eee napıyon nediyon hayat nasıl gidiyor?
Bende temizlik yaptm bugün helak oldum yorgunluktan beynim zonkluyorsıkıcı gidiyo beaaa
bugun daha bi çok sıkıldım nedense
yapcak hiç bişey bulamıyorum artık izleyecek film bile bulamadım
sen neler yaparsın![]()
Bende temizlik yaptm bugün helak oldum yorgunluktan beynim zonkluyorbende kitap okuyorum iste kafam dağılıyor film bende bulamıyordum zeki önedi esaretin bedelini izlicem yarın :)
Bende kışın hiç sevmem halim olmaz ama hava çok güzel günesliydi actım heryeri evi kaldırdım kondurdim temizledim bi güzel içimde rahat etti temizlik hastası oldum zatenben izledim daha önce.
çooook güzeldi.
benimde temizlik yapmam lazım ama yok tembellik üsengeçlik geçmeyen yorgunluk hissi derken geçti gün![]()
Niye uyumadın?Ne guzel uyicaktim ben ya.
Kk iste ne olcak. Ya bende eskiden Tolga gunduz diye birini dinlerdim. O da hala var midir acaba? Gerci hangi radyodaydi onuda hatirlamiyorum. Googledan bakim bi.Niye uyumadın?
Hemm hiç duymadımKk iste ne olcak. Ya bende eskiden Tolga gunduz diye birini dinlerdim. O da hala var midir acaba? Gerci hangi radyodaydi onuda hatirlamiyorum. Googledan bakim bi.
Ayy iyi oldu kız bende bunu merak ediyodum ya gitmişler demek vay be
İşte şansAyy iyi oldu kız bende bunu merak ediyodum ya gitmişler demek vay be![]()