- 9 Ocak 2015
- 19.727
- 81.751
- 798
Ben olsam gitmezdim beheyecandan oldu galiba tatlımönce adamı niye konuşturdu bu yaa adam çok düz konuşuyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam gitmezdim beheyecandan oldu galiba tatlımönce adamı niye konuşturdu bu yaa adam çok düz konuşuyor
![]()
Hep üzerine gidiyolar valla yevrum oralarda gurbet ellerde tek başınaüzmüyorlar demi onu orada o şekere kıyılır mı![]()
Gel buraya döverim seniSurvivor![]()
Yarın gelsem öyle seyyapsak olmuyo muGel buraya döverim seni![]()
Tamam tamam bu seferlik affetimYarın gelsem öyle seyyapsak olmuyo mu![]()
kız ayıp etmiş yaa adama gerçekten şaşırdım 4 yıl nasıl olur buBen olsam gitmezdim be![]()
tek buldular tabii bebeğimm kıskanıyorlar bide ondan yapıyorlarHep üzerine gidiyolar valla yevrum oralarda gurbet ellerde tek başına![]()
Tamam yarın burdayimTamam tamam bu seferlik affetim![]()
Sorma ya çok ayıp etmişkız ayıp etmiş yaa adama gerçekten şaşırdım 4 yıl nasıl olur bu
tek buldular tabii bebeğimm kıskanıyorlar bide ondan yapıyorlar![]()
gitmiyor diye adam bu nasıl iş balım sevmemiş o kız onu kurtulduğuna sevinsin o adamSorma ya çok ayıp etmiş
Bencede yagitmiyor diye adam bu nasıl iş balım sevmemiş o kız onu kurtulduğuna sevinsin o adam![]()
o kızın gözü zaten başkasına bakmaya meyilliymişBencede ya![]()
Ahahaho kızın gözü zaten başkasına bakmaya meyilliymişdemin ne diyor ikinizin arasını yapayım diye yayındaki kızın biriyle
![]()
vay bee bir an kızı savunuyor sandım adammış zekii nasıl biliyor nerede nasıl konuşacağınıAhahah![]()
![]()
Adamın dibi yavay bee bir an kızı savunuyor sandım adammış zekii nasıl biliyor nerede nasıl konuşacağını![]()
Şuan dinliyormusunuz?Yaaaa bayılıyorum özellikle insanlara catmasina