- 9 Ocak 2015
- 19.726
- 81.743
- 798
Aynen ya banane ben zeki gibi koca istiyom yayoksa evlenmemtam evleneceğim erkek cidden yeri geldimi komik yeri geldimi olgun bir adam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya banane ben zeki gibi koca istiyom yayoksa evlenmemtam evleneceğim erkek cidden yeri geldimi komik yeri geldimi olgun bir adam![]()
kıza ne güzel konuştu kızda kurtulduğuna sevinsin vallaAynen ya banane ben zeki gibi koca istiyom yayoksa evlenmem![]()
Ya keskem ahh keşkem ama istekıza ne güzel konuştu kızda kurtulduğuna sevinsin vallatam dinleyemedim ama zek böyle konuştuysa adam fenadır kesin
zekinin kendisini alsak ya kız
zeki müren çıktı heyooo
![]()
yaşı falan önemli değilYa keskem ahh keşkem ama isteadam muhazafakar takılan sapıklardan mış
Aynen bugün kabul etse uçarım zekiyeyaşı falan önemli değilkimse göründüğü gibi değil ya kız ne felaketten kurtulmuş
![]()
aşka bak beeAynen bugün kabul etse uçarım zekiyeayy vallaha allah korusun böyle insanlardan
Aşka geldim avatarım mı zrki yaptmaşka bak beetatlım deyişini yerim ben onun
amin bitanem
![]()
belli belli şaşırdım birden görünceAşka geldim avatarım mı zrki yaptm![]()
Zor yattım gece bbelli belli şaşırdım birden görüncebırakamıyorsun demi zekiyi yatamadın
![]()
Siyasi olaylar nedeniyledir büyük ihtimalZekiye noldu ya kaç gündür yokhastamı acep
Kendino gene çekti kabuğunaSiyasi olaylar nedeniyledir büyük ihtimal
geldimmm şimdi radyoyuda açıcammmNerdesiniz ya beni yanlız mı bırakıcabnız bu gece![]()
Çabuuuk çabuuk :))geldimmm şimdi radyoyuda açıcammm![]()
ahahahah şarkı iyiymiş kızın evden uçtu baba diyorÇabuuuk çabuuk :))
Babama dinletmek gerek bunuahahahah şarkı iyiymiş kızın evden uçtu baba diyor![]()