- 9 Ocak 2015
- 19.730
- 81.757
- 798
AferiinBugün survivor da var ama matrax dinlicem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AferiinBugün survivor da var ama matrax dinlicem![]()
Benimkide kaçtı hemenhiç uykum yok benimmm![]()
vayy beee zeki aşkına baak uykusunu kaçırmış resmenBenimkide kaçtı hemenanamın teli bende mesajda ataçam :)
Yaaaavayy beee zeki aşkına baak uykusunu kaçırmış resmen![]()
Benim annemde bayılıyor ayten teyzeyeannemde bağımlı oldu galiba soruyor her gün![]()
birlikte dinlesenize kız biz beraber dinliyoruzBenim annemde bayılıyor ayten teyzeyebir kere ben dinliyordum gece şarz aletini almaya gittim baktım annemde dinliyor bi tuhaf oldum
![]()
O öyle yarı uykulu dinliyor arada gidiyor geliyorbirlikte dinlesenize kız biz beraber dinliyoruz![]()
ilgisini çeken birşey olunca oturup kalır kız benimki öyle yapıyor daha dikkatli dinliyor başka şeyle ilgilenmiyorO öyle yarı uykulu dinliyor arada gidiyor geliyor![]()
ilgisini çeken birşey olunca oturup kalır kız benimki öyle yapıyor daha dikkatli dinliyor başka şeyle ilgilenmiyor![]()
bu adam çok güldürüyor ya insanda stres falan kalmıyor hiç geceme renk katıyor![]()
kıkır gülüyor bizimkisi :)
Aynen ya yanlız insanlar için geceler çok acıdırbu adam çok güldürüyor ya insanda stres falan kalmıyor hiç geceme renk katıyor![]()
gece oldumu bide üstüme hüzün çöküyor ama zeki sağolsun yok ediyor çok eğleniyorummAynen ya yanlız insanlar için geceler çok acıdırama zekle çok güzel eglenceli
![]()
Ayneeee. :))gece oldumu bide üstüme hüzün çöküyor ama zeki sağolsun yok ediyor çok eğleniyorumm![]()