Öyle mi güzel bir işe vesile olmuşum :)zaten senin sayende matraxa basladım icim gidiyodu zekinin resmini görünce
Aynen ya nasıl 1 yıl dinlememisim yuh bana korkumdan dinleyemedim ya zatenÖyle mi güzel bir işe vesile olmuşum :)
Zeki çok fena bağımlılık yapıyor başlayınca bırakmak elde değil :)
Ben banlıydım sağolsun arkadaşlarımda sahip çıkmışlar topiğime hiç biri uğramamışnerdesiniz kızlaarr
nefret ediyorum istemsizce bu adamdan . ne saçma muhabbet bu .
zekide sıkılmadı aylardır kafa şişiriyo sadece
Benim de kaç yıl oldu hatırlamıyorum artık nerdeyse :)Aynen ya nasıl 1 yıl dinlememisim yuh bana korkumdan dinleyemedim ya zaten
Benim 3 yıl oldu 1 yıl ara vermeseydim 4 yıl olcaktıBenim de kaç yıl oldu hatırlamıyorum artık nerdeyse :)
Benim üniversite bitti bir yıl oldu sayılır bir yıl dersane nerden bakarsak lise 1 2 gibi dinlemeye başlamıştım o kadar çok yıl olmuş ki sayamıyorum yani :) Günün yorgunluğunu stresini attığım en eğlenceli programım çoğu tek kişili gösterisini de gittim hatta :)Benim 3 yıl oldu 1 yıl ara vermeseydim 4 yıl olcaktı
Aa öylemi ne güzel ben henüz gitmedim isterdim gitmekBenim üniversite bitti bir yıl oldu sayılır bir yıl dersane nerden bakarsak lise 1 2 gibi dinlemeye başlamıştım o kadar çok yıl olmuş ki sayamıyorum yani :) Günün yorgunluğunu stresini attığım en eğlenceli programım çoğu tek kişili gösterisini de gittim hatta :)
O da çok eğlenceli oluyor tavsiye ederim kesinlikle gitmeni :)Aa öylemi ne güzel ben henüz gitmedim isterdim gitmek
Eğer gelirse mutlaka giderim ama hiç denk gelmedoO da çok eğlenceli oluyor tavsiye ederim kesinlikle gitmeni :)
Programda zaten dikkatini çektiyse tek kişilik gösteri altında söylüyorlar bulunduğun şehir için söylerlerse duyarsın zaten gidersin belki belli mi olur bu sefer :)Eğer gelirse mutlaka giderim ama hiç denk gelmedo
Evet söylüyor hep :) bakalım kısmetProgramda zaten dikkatini çektiyse tek kişilik gösteri altında söylüyorlar bulunduğun şehir için söylerlerse duyarsın zaten gidersin belki belli mi olur bu sefer :)
Ben banlıydım sağolsun arkadaşlarımda sahip çıkmışlar topiğime hiç biri uğramamış
Aynen kısmet olursa gidersin sen de :)Evet söylüyor hep :) bakalım kısmet
Ya sorma sacma sapan bi nedenden canları sıkılmış banlamıslarneden ban yedin senn.. bende yok nerelerde diye düşünüyodummmm geldim gittim kimse yoktu
Ya sorma sacma sapan bi nedenden canları sıkılmış banlamıslar
Canım ben dinleyemedim bi kaç hafta dinleyemem büyül ihtimalhani nerdeeeesinizzzzzzz
Canım ben dinleyemedim bi kaç hafta dinleyemem büyül ihtimalYoğunum biraz
Sorma kuzum ablam rahatsız yiğenlerle onunla ilgileniyorum yarında ist evlerine gidicez orda ilgilenicem falabneyin yogunluymuş bu feraceliiim
Sorma kuzum ablam rahatsız yiğenlerle onunla ilgileniyorum yarında ist evlerine gidicez orda ilgilenicem falab
Bakalım ameliyat olucak perşembe günü inşallah iyilesiryaa kaç yaşlarındalarr.
ablanın ciddi bi sorunu yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?