Hoşgeldin ya cüneyt büyükyakayıda cok seviyorum cok güzel sesi var cokta güzel insan :))geldimmm kiiiiiiiii
Hoşgeldin ya cüneyt büyükyakayıda cok seviyorum cok güzel sesi var cokta güzel insan :))
Bası bos saatlerde evet ama güzel müzikler çalıyor :)evet ama kendi programında çok iyi sohbeti yok beni sıkmıştı
Bugün bütün gün yatak dişek hastaydım (özel günümdü) moralim iyi amahemmm hoşbuldummm
nasılsın bugun
Bası bos saatlerde evet ama güzel müzikler çalıyor :)
Bugün bütün gün yatak dişek hastaydım (özel günümdü) moralim iyi ama
Sen nasılsın
Oo iyiyi ayyy dervis abide geldi süpeeeergeçmiş olsun mu desem
iyyiimm bugun baya huzurluyum
çok şükür yaniii
Hangi muhabetti yok kız bant olsa zeki twitterdan neden twit atsıncanlı degil mi yahuuu
ben bu muhabbeti hatırlıyo gibiyim
dejavu oldum
Hangi muhabetti yok kız bant olsa zeki twitterdan neden twit atsın
Ben o hatayı gecen sene yaptım abimler beni desifre etti 1 sene zekiden mahrum kaldım..Normalden bakıyorum instagramdan takip ediyorum :) seninde varmı instagram takipleselimbu bahceleri temizleme olayı daha öncede konuşulmuştu da
twitlerini takip edioo musun.
sırf zeki için tweettr açcam
Evet bende hatırladım konuşuldu ama bu degil obu bahceleri temizleme olayı daha öncede konuşulmuştu da
twitlerini takip edioo musun.
sırf zeki için tweettr açcam
Ben o hatayı gecen sene yaptım abimler beni desifre etti 1 sene zekiden mahrum kaldım..Normalden bakıyorum instagramdan takip ediyorum :) seninde varmı instagram takipleselim
Evet bende hatırladım konuşuldu ama bu degil o
bende öyle vallaha :) hesabım namidiger_feraceli :)var ama foto paylaşmadım hiç takip ediorm milleti sadece
yaz özelden de istek göndereyim senide takip edeyim
bende fark ettim öyleydi
bende öyle vallaha :) hesabım namidiger_feraceli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?