- 9 Ocak 2015
- 19.723
- 81.724
- 798
Hadi ya dimi ama ya o kadar güzel degil kizaten facesinde tüm fotolar açık kabul etmese nolcak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya dimi ama ya o kadar güzel degil kizaten facesinde tüm fotolar açık kabul etmese nolcak![]()
Betul tasdelenAdı neydi kızın bakim bende![]()
Baktım 10 üzerinden 9 lukta değil yani ama 4 5 ancaBetul tasdelen
baglanıp duruyo zaten uyuz uyuz koonuşuyo bu kaadın sinir bozuyoBen bu kadından haz etmedim ya bence palavra sıkıyor
Bencede yaBaktım 10 üzerinden 9 lukta değil yani ama 4 5 anca![]()
Aynen yabaglanıp duruyo zaten uyuz uyuz koonuşuyo bu kaadın sinir bozuyo![]()
Ya cok memnun oldum seninle tanıstığıma sohbetin muhabbetin cok iyi geldi moralim bozuktu yerine geldi sagolasın![]()
DaimAsk
Oo kaynatamadığın halin buysacanım benim
benimde az biraz huzurum kaçık.
kaynatamıyorum bile yoksa daha iyi olcak buralar
bende memnun oldum çok![]()
ne yazmıştııınnVe kareli battaniyem caldığına göre gitme vakti geldi :)) hadi siz mesaj attın bu gece neler igrendinizi 6688 e dün benim mesajımı okudu siznkinide okur matrax yazıp bi bosluk bırakıp yazın
Arayan dinleyicinin kocası onu aldatsa bile bosanamıcagını ogrendimne yazmıştııınn![]()
Evet ciddiyimhadi yaa
ciddi misin seenn![]()
Arayan dinleyicinin kocası onu aldatsa bile bosanamıcagını ogrendimyazdm
Evet ciddiyim
Aynen canımdün dahil olamadım hiç bi muhabbetekk'da cok dönüyo aldatılıp devam eden ondan cokta degişik gelmedi bana şimdi
ozamannnn güzel. iyi hissettim kendimi sayende
canım artık burdayız kaynatırısssss zek vesilesiyle![]()
Arıyorar telefonda o görüyor arayanları kac kisi aradığınıdesteklerinizi görebiliyorum diyo yaaa kaparken
nerden destek oluyollarmış hep merak ettim sonunda sorcak biyer buldum![]()