- 9 Ocak 2015
- 19.722
- 81.723
- 798
12 cm iyi hayattasın hala 12 cm nedir koz12 cm topuk bot aldım ben sevgilime yetişeyim diye
iyidi hoştu ama akşama dogru acı başladı kötü oldu daha kısa alıp devam edicem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 cm iyi hayattasın hala 12 cm nedir koz12 cm topuk bot aldım ben sevgilime yetişeyim diye
iyidi hoştu ama akşama dogru acı başladı kötü oldu daha kısa alıp devam edicem![]()
Yok ya ne yaslanması göre 80 sanır altı üstü bende 3 yas büyüksün bişe degil24 olcam bikaç aya
yaşlandım beee![]()
İlerdr sorun ama ben yaşıma olgunum yasıtlarım cocuk geliiyo bana
12 cm iyi hayattasın hala 12 cm nedir kozbenim en fazla 6-7 cm
En gozeli erken evlenip napacan ya 18 yasında evleniyorlar sorsan yaptıkları cok matahinan bende öyleyim ama senin yaşıtın erkekler daha çocuk zaten
25ten sonra işler degişir.
ozaman tam zamanı birini tanımak için.
erkek olsun kız olsun.
iyiki kararsız kalıp evlenmemişm diyorum ben. çünkü her sene fikirlerim degişiyo pişman olmaya cok yakın oluyorum kararlarım için.
şimdi 25e kadar hiçbi adım atmıcam kararlıyım sonra da evde kalırım belki kader![]()
Öldüler deseydinçok istedigim bi modeldiii de işte
sevgilime caktırmıcam diyede ugraştım rezil olma korkusuyla
geçen yine giy dedi kombin yapıyo sen sunu giy ben bunu giyim topuklu botlarını giy ben sunu giyim falan dedim benim o botlar yok oldu![]()
Yok ya ne yaslanması göre 80 sanır altı üstü bende 3 yas büyüksün bişe degil
Evet okuyorum :) öyle ama cokta dregil3 sene dedigin büyük bişeyyyy bence.
3 sene öncesine gitsem neler neler yaparım.
boşa geçen bi 3 yılım var halada tembellik yapıyorum
sen neler yapıyosun okuyo musun
ben bi 19da evlenmeye kalktım sonra dur dedim napıyorum ben kaçtım okumaya gittimEn gozeli erken evlenip napacan ya 18 yasında evleniyorlar sorsan yaptıkları cok matah( büyük konuşmiyim ama bemde 26 falan olmadan düsünmem
![]()
Öldüler deseydinanam o nedir ya tabi siser
okuyorum ama cokta degil ne kızEvet okuyorum :) öyle ama cokta dregil
Vaybeee 12 yasında kız arıyo ben arayamıyorum![]()
Tabikide sende degil sıkıntı :))ben bi 19da evlenmeye kalktım sonra dur dedim napıyorum ben kaçtım okumaya gittim
sonrada geçen kış sözlendim yine dedim ben napıyorum hade bana eyvallah
benimde 2 senem var.
öküzcümle ayrılmazsak zaten yeterli 2 yıl tanımak
hayırlısı diyorum sadece plan yapmıyorum artık
iyi bak buna sevindim demekki sıkıntı bende degil botlarda![]()
![]()
Hee diyenarasan ya sende![]()
3 yıl cokta degil diyorumokuyorum ama cokta degil ne kız
ne okuyosun napıyoosun
Hee diyen
3 yıl cokta degil diyorum
e bak sen araniye ben
Benimde 3 yılım haram oldu
İllaha ask seviyesinde olanlar mı arıyor yaaşk seviyesinde olan sensin çünkü![]()
Benimde 3 yılım haram oldu( acık lise okuyorum daha uni var kpss falan kapalım :))
İllaha ask seviyesinde olanlar mı arıyor yasen arasana hadi hadi :))