- 9 Ocak 2015
- 19.723
- 81.724
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin ya cüneyt büyükyakayıda cok seviyorum cok güzel sesi var cokta güzel insan :))geldimmm kiiiiiiiii![]()
Hoşgeldin ya cüneyt büyükyakayıda cok seviyorum cok güzel sesi var cokta güzel insan :))
Bası bos saatlerde evet ama güzel müzikler çalıyor :)evet ama kendi programında çok iyi sohbeti yok beni sıkmıştı![]()
Bugün bütün gün yatak dişek hastaydım (özel günümdü) moralim iyi amahemmm hoşbuldummm
nasılsın bugun![]()
Bası bos saatlerde evet ama güzel müzikler çalıyor :)
Bugün bütün gün yatak dişek hastaydım (özel günümdü) moralim iyi ama
Sen nasılsın![]()
Oo iyiyi ayyy dervis abide geldi süpeeeergeçmiş olsun mu desem
iyyiimm bugun baya huzurluyum
çok şükür yaniii![]()
Hangi muhabetti yok kız bant olsa zeki twitterdan neden twit atsıncanlı degil mi yahuuu
ben bu muhabbeti hatırlıyo gibiyim
dejavu oldum![]()
Hangi muhabetti yok kız bant olsa zeki twitterdan neden twit atsın
Ben o hatayı gecen sene yaptım abimler beni desifre etti 1 sene zekiden mahrum kaldım..Normalden bakıyorum instagramdan takip ediyorum :) seninde varmı instagram takipleselimbu bahceleri temizleme olayı daha öncede konuşulmuştu da
twitlerini takip edioo musun.
sırf zeki için tweettr açcam![]()
Evet bende hatırladım konuşuldu ama bu degil obu bahceleri temizleme olayı daha öncede konuşulmuştu da
twitlerini takip edioo musun.
sırf zeki için tweettr açcam![]()
Ben o hatayı gecen sene yaptım abimler beni desifre etti 1 sene zekiden mahrum kaldım..Normalden bakıyorum instagramdan takip ediyorum :) seninde varmı instagram takipleselim
Evet bende hatırladım konuşuldu ama bu degil o
bende öyle vallaha :) hesabım namidiger_feraceli :)var ama foto paylaşmadım hiç takip ediorm milleti sadece
yaz özelden de istek göndereyim senide takip edeyim
bende fark ettim öyleydi![]()
bende öyle vallaha :) hesabım namidiger_feraceli :)