• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matrax Severler Toplanın :))

zaten kapattı gözlerini o kısımlarda ama o sahneler cok uzun sürdügü içinde engel olamadım sonra bana kimse yapmadı sen bana yaptın kaç çift vardı orda falan diyo bide :KK62:
yinede ben söylemeden kapadı gözlerini omzuma yattı buda bişeydir. yinede çok gıcık oldum :KK67:
Artk filmleri seçip gitmek lazım benim tahammülüm yok şahsen aslında daha çok kendim adıma her koyun kendi bacağından asılır gerek yok günaha girmeye o film ztn toplumu yozlastirmak için

Annem olsa kifür etmeye baslardı :KK70:

En güzeli bende haz etmem sırf yakısıklı diye reddetiklerim var :KK70: :KK70:

bende sevgilime yakışıklı felan diye vuruldumda
dış ambalaj iyi olsada ürün iyi cıkmadı. :KK53:
iade şartlarını araştırıyorum :KK53:degişimde olabilir :KK52:

Artk filmleri seçip gitmek lazım benim tahammülüm yok şahsen aslında daha çok kendim adıma her koyun kendi bacağından asılır gerek yok günaha girmeye o film ztn toplumu yozlastirmak için
gerçekten gerrrçekten çok kötü bi filmdi.
yani ne konusu var ne bi manası ne bi amaçı bişeyi yok .

sırf kızlar açık açık gezsin yani konuda hep sevişmekti zaten.

kızlar baaaya para almıştır giyinmediler hiç çünkü bunu kabul ettirmek için iyi bişey gerek sanırım. pislikler

bende sevgilime yakışıklı felan diye vuruldumda
dış ambalaj iyi olsada ürün iyi cıkmadı. :KK53:
iade şartlarını araştırıyorum :KK53:degişimde olabilir :KK52:
Yaaa işte bende o yüzden hic aldanmam dış görünüse sütten dilim yandı benimde cünkü hatta bi ara kriterlerim arasında göbekli olsun,yaslı olsun farketmez bile vardı :D

Yaaa işte bende o yüzden hic aldanmam dış görünüse sütten dilim yandı benimde cünkü hatta bi ara kriterlerim arasında göbekli olsun,yaslı olsun farketmez bile vardı :KK70:

valla aynen öyle kuzum ya.
gerek yok yakışıklı olmasına aslında.
ama benim boy takıntım var o ilk şartım :cool:
bakalım allah sonumuzu hayretsin :KK28:

Amin ben asla bakmam dış görünüse zeki gibi olsun ne olursa olsun :KK70:
Topuklulara bile veda ederim :KK70:

dışardan bakınca belli olsa keşke içi dışı daaaaaa bizde ona göre vurulsak:KK31:

topuklu giyebiliyo musun günlük hayatta.
bende giymek istiyorumda dügün dernekte giyerim sıkıntı olmazdı bigün dışarı cıkarken giydim kocaman bi bölge su toplamıştı eve gidene kadar agladım :KK53:

dışardan bakınca belli olsa keşke içi dışı daaaaaa bizde ona göre vurulsak:KK31:

topuklu giyebiliyo musun günlük hayatta.
bende giymek istiyorumda dügün dernekte giyerim sıkıntı olmazdı bigün dışarı cıkarken giydim kocaman bi bölge su toplamıştı eve gidene kadar agladım :KK53:
Giyiyorum cokta severim topuklu giymeyi aa bana hic öyle olmadı suana kadar

21 ya nolcak 16 yas nedir :KK70: beni markadasım kendinden 20 yas büyük adama asık oldu evlendi cokta mutlular

yok yaa büyük konuşmayımdaaa istemem ben.
hiç yaşıtım biriyle olmamıştım ya 6 ya 5 yaş büyüktüler ve ayrılıp şimdiki sevgilimle olunca yaşın önemini anladım.
hiç etkisi yok denmez yani. :KK43:

yok yaa büyük konuşmayımdaaa istemem ben.
hiç yaşıtım biriyle olmamıştım ya 6 ya 5 yaş büyüktüler ve ayrılıp şimdiki sevgilimle olunca yaşın önemini anladım.
hiç etkisi yok denmez yani. :KK43:
İlerdr sorun ama ben yaşıma olgunum yasıtlarım cocuk geliiyo bana

Back
X