- 26 Mart 2014
- 1.020
- 754
- 73
Ya evet zor biri ama benim gibi birini bulursa cok mutlu olurben cok beğeniyom böyle adamları
seni bi baglayalım programa bari.
zek ile izdivaç için aradım de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet zor biri ama benim gibi birini bulursa cok mutlu olurben cok beğeniyom böyle adamları
Artk filmleri seçip gitmek lazım benim tahammülüm yok şahsen aslında daha çok kendim adıma her koyun kendi bacağından asılır gerek yok günaha girmeye o film ztn toplumu yozlastirmak içinzaten kapattı gözlerini o kısımlarda ama o sahneler cok uzun sürdügü içinde engel olamadım sonra bana kimse yapmadı sen bana yaptın kaç çift vardı orda falan diyo bide
yinede ben söylemeden kapadı gözlerini omzuma yattı buda bişeydir. yinede çok gıcık oldum![]()
Zaten bi gün denisik kafama denk gelcek arayaçam evlen artıkın bende kurtulaaam diçemmseni bi baglayalım programa bari.
zek ile izdivaç için aradım de![]()
Annem olsa kifür etmeye baslardı
En güzeli bende haz etmem sırf yakısıklı diye reddetiklerim var![]()
![]()
gerçekten gerrrçekten çok kötü bi filmdi.Artk filmleri seçip gitmek lazım benim tahammülüm yok şahsen aslında daha çok kendim adıma her koyun kendi bacağından asılır gerek yok günaha girmeye o film ztn toplumu yozlastirmak için
Yaaa işte bende o yüzden hic aldanmam dış görünüse sütten dilim yandı benimde cünkü hatta bi ara kriterlerim arasında göbekli olsun,yaslı olsun farketmez bile vardıbende sevgilime yakışıklı felan diye vuruldumda
dış ambalaj iyi olsada ürün iyi cıkmadı.
iade şartlarını araştırıyorumdegişimde olabilir
![]()
Zaten bi gün denisik kafama denk gelcek arayaçam evlen artıkın bende kurtulaaam diçemm
Uyum yok pek ama olsun yasın ne önemi varsen ara bizde destek olalım
senin yaş kaç uyum var mı![]()
Yaaa işte bende o yüzden hic aldanmam dış görünüse sütten dilim yandı benimde cünkü hatta bi ara kriterlerim arasında göbekli olsun,yaslı olsun farketmez bile vardı![]()
22yaşındamıısınUyum yok pek ama olsun yasın ne önemi var![]()
16 yas var galiba aramızda
Amin ben asla bakmam dış görünüse zeki gibi olsun ne olursa olsunvalla aynen öyle kuzum ya.
gerek yok yakışıklı olmasına aslında.
ama benim boy takıntım var o ilk şartım
bakalım allah sonumuzu hayretsin![]()
21 ya nolcak 16 yas nedir22yaşındamıısın
olmaz ozaman sen bırak bu zek işini![]()
Amin ben asla bakmam dış görünüse zeki gibi olsun ne olursa olsun
Topuklulara bile veda ederim![]()
Giyiyorum cokta severim topuklu giymeyi aa bana hic öyle olmadı suana kadardışardan bakınca belli olsa keşke içi dışı daaaaaa bizde ona göre vurulsak
topuklu giyebiliyo musun günlük hayatta.
bende giymek istiyorumda dügün dernekte giyerim sıkıntı olmazdı bigün dışarı cıkarken giydim kocaman bi bölge su toplamıştı eve gidene kadar agladım![]()
21 ya nolcak 16 yas nedirbeni markadasım kendinden 20 yas büyük adama asık oldu evlendi cokta mutlular
Giyiyorum cokta severim topuklu giymeyi aa bana hic öyle olmadı suana kadar
Sen kac yasındasın22yaşındamıısın
olmaz ozaman sen bırak bu zek işini![]()
İlerdr sorun ama ben yaşıma olgunum yasıtlarım cocuk geliiyo banayok yaa büyük konuşmayımdaaa istemem ben.
hiç yaşıtım biriyle olmamıştım ya 6 ya 5 yaş büyüktüler ve ayrılıp şimdiki sevgilimle olunca yaşın önemini anladım.
hiç etkisi yok denmez yani.![]()