Ağzına vurasım geldi ben yoruldum yaAdam ne kadar gıcık ya
Neden gıcık oluyor ki?dün gece sevgilim aradı zekiyi dinlememe engel oldu
hem size katılamadım hem programı dinleyemedim
zaten arkadaşken zek'i ona övüyodum ona komik adam fikirleri çok orjinal cok begeniyorum falan diye şimdilerde gıcık oluyo. artık dinlemiceksin o programı diyokıssskanç
hanii nerelerdesiniizzzz
Neden gıcık oluyor ki?
Ben dinlemekteyim :))
Evet sattılar benizor günümde yanımdaydı engel olamazsın onu dinlememe dedim
kimsecikler yok bugun ikimiz mi kaldık
Ses etcen o zamanAa burdayim kızlar ya
Bu adam bi harika dostumSes etcen o zamanzeki haklı ya zeki gibi bir adam istiyom yaa Yüzük almasın,diz cökmesin
Kulagıma fısıldasın yiter evlilik teklifini ya
Ben bu adama aşığım ya evlensinde bende kurtuliyim artıkBu adam bi harika dostum
Şokeeearkadaş olarak gördügünüz biri evlilik teklifi etse ne cevap verirdinizzz.
ben şok olup kalırdım sonrasını düşünemedim bile
Bu adamın kafasında biri yok mu ki bana gelmez böyleleri zatenBen bu adama aşığım ya evlensinde bende kurtuliyim artıkdüşünceleri,inceligi,zekiliği hayranım ya
Ben bu adama aşığım ya evlensinde bende kurtuliyim artıkdüşünceleri,inceligi,zekiliği hayranım ya
Şokeeeolurdum....Ama kız biliyor zaten
Baya önceden deniz sekiye asık olmus programda hep sarkılarını calmıs belli etmis yani kendini sonra deniz seki aksam yemegine davet etmiş bizimki gitmemiş şimdi ne giycem ne etcem düşünemezmişBu adamın kafasında biri yok mu ki bana gelmez böyleleri zaten
Koz demmekki niyeti varmıs ki süre bile vermiş kestirip atmamışsevgili degillermiş ya sonuçtaa
bende çok olurdum daha görüşmezdim herhalde.
Aynen yabenide bazen benden alıyo.
öyle bi bakış açısı varki hayran bırakıyo
Baya önceden deniz sekiye asık olmus programda hep sarkılarını calmıs belli etmis yani kendini sonra deniz seki aksam yemegine davet etmiş bizimki gitmemiş şimdi ne giycem ne etcem düşünemezmişbozmak istemedi demekki o saf askın büyüsünü daha da kimseyle ne duyuldu ne gördük bi fotosu bile yok disi bir sinekle dahi offf evlensinde benimde kafam rahat olsa pöffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?