Aa ben kapatmistim ya tuh kaçırdım ne yazmıştınZekiiiii yorumumu okuduuuuu bi kızardımmm ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa ben kapatmistim ya tuh kaçırdım ne yazmıştınZekiiiii yorumumu okuduuuuu bi kızardımmm ya![]()
Arayan dinleyicinin kocası onu aldatsa bile bosanamıcagını öğrendim adım ve yasadığım sehir basta olmak üzreAa ben kapatmistim ya tuh kaçırdım ne yazmıştın![]()
Offf mustafa cecelini nbu sarkısı olmadı ya offfne güzel huzurlu yatacadım
Benimde gözlerim dolduAynen ya uykum kaçtı resmen![]()
Hemde çoookSende mi dertlisin aşktan yana![]()
Oooofff offfAl benden de o kadar![]()
Show radyoya gecti canım zeki her seferinde bildiriyordu show radyoya geçicegini duymadın mı hiç?Yaaa bu devam ediyo muu ben alem fm de bitince yayindan kalkti saniyodumm
Yok alem fm deyken de duzenli dinlemiyordum ki zaten sabah erken kalkma derdi vs. Arada kiyisindan koşesinden dinliyordum programi .. sonrada kaybettimm zaten saatinde bulamayincaShow radyoya gecti canım zeki her seferinde bildiriyordu show radyoya geçicegini duymadın mı hiç?
Sorma bende tam huzurlu uyucaktım çok kötü olduDün tam mutlu mutlu iyi uyicakken o son müzik yüzünden uyku tutmadı zek bu akşam hareketli müzik çal![]()
AynenGeldim geldim bu akşam canım çok sıkkın inşallah iyi gelir zek![]()
Heee anladım hadi ac dinle simdi basladıYok alem fm deyken de duzenli dinlemiyordum ki zaten sabah erken kalkma derdi vs. Arada kiyisindan koşesinden dinliyordum programi .. sonrada kaybettimm zaten saatinde bulamayinca![]()
Adam ne kadar gıcık yaSorma bende tam huzurlu uyucaktım çok kötü oldu
Aynen![]()