- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
t^2-10t+9=0
(t-9).(t-1)=0
t=9, t=1
kök 3^x =t demiştik.
ozaman kök 3^x=9, kök 3^x=1
x=4,x=0
3uzeri x=9 ise x 2 olur canim duzenlemenden onceki dogru degil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
t^2-10t+9=0
(t-9).(t-1)=0
t=9, t=1
kök 3^x =t demiştik.
ozaman kök 3^x=9, kök 3^x=1
x=4,x=0
3uzeri x=9 ise x 2 olur canim duzenlemenden onceki dogru degil mi?
yok canim sıklarda yok, soruyu da attim şimdi. olsun ugrasman yeter allah razi olsun :)
soruyu ekleyebildim sonunda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
soru bu sekilde anlaşılır daha iyi olmuş bu
3 yıl geçmiş üzerinden sen yeni gelecek matematik problemlerini açıklarsın artık4 arti 0 4 gelir.
Istersen aciklayim![]()
Olsun konu sahibi hala zannetmiyorum ki cozebilsin3 yıl geçmiş üzerinden sen yeni gelecek matematik problemlerini açıklarsın artık
Senin yüzünden yeni konu sanacaklar...
Tamam da 3 yıl olmuş, ne alaka hala çözemiyordur falan. Nerden buldunuz bu konuyu? Hala çözemiyordur gibi bir açıklama da cabası. Üff ben de yeni sanıp okuyorumOlsun konu sahibi hala zannetmiyorum ki cozebilsin![]()
Ay vaktiniz cok kiymetli olduguna gore siz de mi doktorsunuzTamam da 3 yıl olmuş, ne alaka hala çözemiyordur falan. Nerden buldunuz bu konuyu? Hala çözemiyordur gibi bir açıklama da cabası. Üff ben de yeni sanıp okuyorum
Yoo değilim, doktorluk ne alakaAy vaktiniz cok kiymetli olduguna gore siz de mi doktorsunuz![]()
Ben doktorum daYoo değilim, doktorluk ne alaka![]()
Bir gün de okuduğun bölümle ve güzelliğinle hava atma bakayım deney yapacağım hava atmazsan ölüp ölmeyecek misin görelimAy vaktiniz cok kiymetli olduguna gore siz de mi doktorsunuz![]()
Aa hatırladım sen çiçek ayşesin, doktor ayşesin, güzel aysesin.Ay vaktiniz cok kiymetli olduguna gore siz de mi doktorsunuz![]()
Insanlar inanmadikca daha mutlu oluyorum.Bir gün de okuduğun bölümle ve güzelliğinle hava atma bakayım deney yapacağım hava atmazsan ölüp ölmeyecek misin görelim
Alınma kız seni seviyorum eğleniyoruz şurda heee
İnşallah bu yerme açısından değildir...Olsun konu sahibi hala zannetmiyorum ki cozebilsin![]()
İnşallah bu yerme açısından değildir...
Konuyu hortlatmanın anlamı yoktu ama ciddenkonu sahibine çözümü açıklamak için kalem kağıt aramaya uğraştım boş yere
![]()