How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lise Yorum ve Soruları Matematikle Aranız Nasıl?

Ben ikisine de bayılırdım hala da bayılırım:16: ama şimdi pek matematikle işim olmuyor açıkçası :5:

en sevdiğim derstir mat. ama geo konuya göre değişyior genel olarak iyiyim ^^

Aşığım aşığım aşığım aşığım. :1:

Hatta diğer dersleri takmayıp sadece matematik çözdüğüm için hocalardan çok azar yemişimdir. Ne bilim çok eğlenceli bence.
Geometriyi de çok severim özellikle üçgenleri :)

Aramız hiç iyi değil. Önceleri birkaç soru anlayınca çözerdim yapardım iyiydi güzeldi.
Ama ı-ı. Matematik ve geometri bizimla deyilsin. :52::52:

En sevdiğim derstir Matematik. her saniye matematik çözmek zorundasın desen oturur çözerim yani :))
Geometri ise hayatımın bir parçası. <3 <3 <3

Ben matematik de geometri de severim. Ama özellikle geometrinin hastasıyım özellikle bu yıl çok sevdiğim bir ders :42:

Ben sözel öğrencisiyim 11. sınıftayım. Derslerim güzel 11. sınıfların birincisi oldum. Ancak ygs matematiğini yapamıyorum ve bu yüzden üniversite umudumu kemek üzereyim. ben ne yapacağım, ygs mat yapmadan da iyi bir iletişim fakültesi kazanabilir miyim ?

çok çok çok severim
özellikle geometri, ders gibi değil bulmaca gibi gelir eğlene eğlene çözerdim zamanında

Matematiğe aşığım diyebilirimmm :16: :16: Geometriyi pek sevmem ama nedense geometri notlarım matematikten daha yüksektir. :14: :9:

Matematiği oldum olası sevmedim matematiğim kötü,geometrim ondan beter :27: umuysuz vakayım yani :31:

Back