Valla o birazda icinde olmalı, matematik öyle az kitap okim ufkum genişlesin, bilgi dağırcığım güçlensin gibi bişi dil..iyi aksamlar arkadaslar hic matematik bilmiyorum istedigim bölumlerin hepsindede mat. geo. var 5 ay sonrada sınav var sözel bölumlerde istedigim yok diger tüm bölumler icin matematik lazim 5 ay gibi bi sürede öğrenebilirmiyim öğrenen varmi aranizda kisa sürede yöntem kitap öneriniz varmi acaba?
calisma yontemim nasil olsun sizce temelim yok ama cok istiyorum gercekten ne kadar zamanda ogrenebilirim sizin deneyimlerinize gorebana at soru olursa matematik öğretmeniyim
babanın hayrina bi kere daha cağır yöneticiyi cadı ahahaha burda işler yolunda gitmeyor
Sana garezim yok. konuların yanlış yerdeydi. ayrıca iletin de bana yönelik hakarettir. merak etme bildirdim. kib.babanın hayrina bi kere daha cağır yöneticiyi cadı ahahaha burda işler yolunda gitmeyor
Profil msjlarina baktınmı? ordada senden sonra bişi yazmış, takmışmı sana ne :)Sana garezim yok. konuların yanlış yerdeydi. ayrıca iletin de bana yönelik hakarettir. merak etme bildirdim. kib.
Matematiği anlamıyor napsın :)Profil msjlarina baktınmı? ordada senden sonra bişi yazmış, takmışmı sana ne :)
senin işin yok zaten burda takipcisin ya sen öğret kk de yanlis konu nereye acilmis acep bi bakem sikayet hatti gorevlisiMatematiği anlamıyor napsın :)
ahahaha hadi takipte kalın sınav yapicam haberiniz olsunProfil msjlarina baktınmı? ordada senden sonra bişi yazmış, takmışmı sana ne :)