matematik sorunu

Revanchee

#serçe#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
269
271
iyi aksamlar arkadaslar hic matematik bilmiyorum istedigim bölumlerin hepsindede mat. geo. var 5 ay sonrada sınav var sözel bölumlerde istedigim yok diger tüm bölumler icin matematik lazim 5 ay gibi bi sürede öğrenebilirmiyim öğrenen varmi aranizda kisa sürede yöntem kitap öneriniz varmi acaba?

iyi aksamlar arkadaslar hic matematik bilmiyorum istedigim bölumlerin hepsindede mat. geo. var 5 ay sonrada sınav var sözel bölumlerde istedigim yok diger tüm bölumler icin matematik lazim 5 ay gibi bi sürede öğrenebilirmiyim öğrenen varmi aranizda kisa sürede yöntem kitap öneriniz varmi acaba?
Valla o birazda icinde olmalı, matematik öyle az kitap okim ufkum genişlesin, bilgi dağırcığım güçlensin gibi bişi dil..
Benim kafam pek basmaz mesela, ama çalış tabii umarım faydasını görürsün.

enaz 6 yıllık bir süreçte verilen bir dersten bahsediyoruz temelden başlayın ilginiz varsa bu sene değil ama seneye birşeyler yapabilirsin

Matematige birinci sınıftan beri kafa basmiodu hala öyle hicbisey anlamam gerçekten sözel bi bölüm okuyorm o yüzden kpss de matematiği hiç yapmdm calisrsam yapabilirm diyorsanız test falan çözün yardm alın

babanın hayrina bi kere daha cağır yöneticiyi cadı ahahaha burda işler yolunda gitmeyor:KK9::spor:
Sana garezim yok. konuların yanlış yerdeydi. ayrıca iletin de bana yönelik hakarettir. merak etme bildirdim. kib.

X