How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Matematik Sorunsalı

zamanyok_75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
249
14
38
34
İstanbul
merhaba.12.sınıfa geçtim.Matematik konuları çalışıyorum ilk önce ant mat sonra simetri taamam oldu bu konu diyorum femin sorularından finalden kendime deneme yapıyorum 10 15 arası net çıkıyor ama herhangi bi soru gelse önüme öylece bakarım ne oluyo bunu nasıl çözcem derim .. :( Geçen öylesine bi deneme yaptım parlak bir gelecek için diye bi yayının hiç güzel değildi resmen depresyona girdim nasıl yapıcam diye bi yardım edin sınav kaygısımı bu ne kafayı oynatıcam 1 aydır çalışıyorum 10 filan konu bitti neden olmuyorki :( Yada kaynak filan önerin dershanedeki sınava kötü başlamak istemiyorum lütfen yardımcı olun ?

Canım alanın ne? Hem ygs hem lys de matematik çözecek misin? Ygs bulmaca gibi, al eline testi oyun oynar gibi, evir çevir pratiğe dök... Ancak konuyu kavradıysan lys de takılman mümkün değil, şu soruları bir sor kendine; çalışınca gercekten anlıyor musun yoksa ezberliyor musun? Mantığını kavrıyor musun yoksa vicdan rahatlatmak için üzerinde vakit harcayıp geçiyor musun?
Önemli olan çok çalışmak değil, verimli çalışmak. Ben matematik öğretmeniyim, ne büyük önyargılarla gelenlere bile çok yüksek netler çıkarttırıyorum. Matematik en kolay derstir mantığı kavradığında tıkır tıkır her şeyi çözersin, sorularımı yanlış anlama canım eleştirmek için sormadım problemin ne olduğunu tespit edelim diye sordum, başarılar dilerim eğitim hayatında.
Bir sıkıntın olursa yaz bana, özel mesaj da atabilirsin danışacağın bir şey olursa, sıkma canını :)

merhaba canım fasikül yayınlarının artıdan eksiye diye bir kitabı var ya da bulaıyorsan aktif matematik. senin yapman gereken kolaydan zora yayınlar bulmak. sabrederek çözmek. bende mat yapamıyorum. banada bunu önerdiler. bu yayınlar bitince matematik vadsi soru banka bu da bitince kartezyen yayınları daha sonra fem . umarım faydalanırsın.:)

Back