Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lise Yorum ve Sorularımatematik hayattır.içinde herşeyi barındırır
valla konuyu acmışsınız iyi etmişsiniz ama devamını getirmemişsiniz
matematik hayattır demisşiniz
ya ben hep kıl olmuşumdur burda da dile getirmesem olmayacak
ben integral öğrensem türev limit fonksiyon öğrensem ne öğrenmesem ne :S
derim her daim :)
epey zorlamıştı lisede beni bu konularda :)))))))
Ben aslında matematk konusunda çok bilgilii olmak isterdim olmuyo olmuyo olmuyo temel yok kafam basmıyo.. yokmu öğrenmenin püf noktaları kafayı yicem 1. snftan 12. snfa kadar bi insanın tek ders zayıfı mat. olurmu yhaa
seviyorum ama yapamıyorum ya o kadar uzun ve karısık gelıyor kı.. tek zayıf dersım o , hıcbı zaman da yapamıycakmısım gıbı gelıyo artık lıse 3. sınıfa geldık.. ama lisede matematıgı hic yapamayan bı ogretmenımın matematık ogretmenı olması ılham verıyor bana kaydirigubbakcemile5
O zaman haydi baaalım soru çözümü
A dan hareket eden otomobil C ye gelene kadar B den hareket eden otomobil C ye gelip tekrar B ye dönüyor.AB 350 km olduğuna göre AC kaç kilometredir?(A dan hareket eden otomobil 2V Bden hareket eden otomobil 3V hızına sahip.C noktası A ile B arasında bir nokta)