• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları matematik hayattır.içinde herşeyi barındırır

integral0027

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
221
0
96
Ankara
merhaba arkadaşlar ben tecrübeli bir mat öğretmeni olarak böyle bir başlık açma ihtiyacı duydum.sorularınzı buradan sorabilirsinizdelikafadulden

valla konuyu acmışsınız iyi etmişsiniz ama devamını getirmemişsiniz
matematik hayattır demisşiniz
ya ben hep kıl olmuşumdur burda da dile getirmesem olmayacak
ben integral öğrensem türev limit fonksiyon öğrensem ne öğrenmesem ne :S
derim her daim :)
epey zorlamıştı lisede beni bu konularda :)))))))

Ben aslında matematk konusunda çok bilgilii olmak isterdim olmuyo olmuyo olmuyo temel yok kafam basmıyo.. yokmu öğrenmenin püf noktaları kafayı yicem 1. snftan 12. snfa kadar bi insanın tek ders zayıfı mat. olurmu yhaa

hocam .d matı oldum olası sevmem oda bni sevmiyo bu zmana kadr hep kopyayla gçtm mattn .d yaptığım ii bşy dil biliyorum ama yapamıorum napm .s.d

seviyorum ama yapamıyorum ya o kadar uzun ve karısık gelıyor kı.. tek zayıf dersım o , hıcbı zaman da yapamıycakmısım gıbı gelıyo artık lıse 3. sınıfa geldık.. ama lisede matematıgı hic yapamayan bı ogretmenımın matematık ogretmenı olması ılham verıyor bana kaydirigubbakcemile5

O zaman haydi baaalım soru çözümü:D
A dan hareket eden otomobil C ye gelene kadar B den hareket eden otomobil C ye gelip tekrar B ye dönüyor.AB 350 km olduğuna göre AC kaç kilometredir?(A dan hareket eden otomobil 2V Bden hareket eden otomobil 3V hızına sahip.C noktası A ile B arasında bir nokta)

Back