Matematiği zayıf olup 2014 kpss ye hazırlananlar hepinizi bekliyorum...

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
36
Kızlar 2014 kpss ye beraber hazırlanalım mı..... tam 15 ay var ama benim gibi matematği zayıf olanlar için erken değil... tam zamanı.... benim gibi olanlar gelebilir.....

Ben antremanlarla matematk kitabı ile temelden başladım mat çalşmaya.... bana faydası oluyor. tavsye edebleceğim bir kitap.... benim gibi sıfırdan başlayanlar için iyi.... 2014 kpss ye daha çok var.. sözel dersler unutulur diye düşünüyorum ve zaten matematğim kritik olduğu için de mat dan başladım çalışmaya.... benim gibi kimler var acaba.... hep birlikte birgün boyunca neler yaptığımızı paylaşalım mı.... Ben ayrıca aöf okuyorum son sınıfım... vize final derslerine de çalışıyorum.. aöf okuyanlarda varsa çalışmalarını paylaşablrler.. sohbet ederek ders çalışalım arkadaşlar...

ben kpss hazırlanmıyorum ama aslında bu topiğe takılsam iyi olcak
atanma şansım %50 olmazsa 2014e başlayacam çünkü
matematikten ilk denememde 2 3 soru yapabilmiştim
daha sonra deneme kolay olsun zor olsun 20 25 e kadar çıkmışlıgım vardı..
sınavda 15 işaretledim 1 yanlışım çıktı

ben geçen yıl nasıl çalıştım.
öncelikle çözümlü soru bankaları başkada bişey demiyorum
uzman kariyer var mesela.. ama bu agır bi kitap..soruları kalıplara göre yapmış.. ben mesela bazı problerimleri yapamazdım mantıgını bilmiyodum ezberlemiştim:S mantıgını çok ii anlamsamda yinede soru biraz değişse yapabiliyodum. kötü bişeymi evet kötü bişey.. ama ösym de kalıp sorular soruyor bazen:KK43:

ofisokul.com hocayı dinledim.. youtubeden videolar dinledim..
online matematik li yerlerece faceden üye oldum..

kpssile ilgili siteler var.o forumlara üye oldum.. insanların sözcüğü soruları çözdüm..

ama ben iş yerindeyken yaptım bunları. evde olsam bukadr netten çalışmaya çalışırmıydım bilmiyorum..

kpss içni dersanye gidilmesini doğru bulmuyorum.. ama matematik için temeliniz yoksa özel dersi tvsiye ederim..
genel kültür için çalışmak lazım hoca istediği kadar anlatsın

canım hosgeldin topiğime. :KK66: ben antrenmanlarla matematik kitabı ile gayet güzel gidiyorum canım şimdilik. özel hocaya da ihtiyaç duymuyorum. çevremde takıldığım da yardım edecek birileri var hiç olma di burada üye arkadaşlardan yardım alıyorum. bende de ihtiyaç yayıncılık mustafa kapuz hocanın mat videolari var. ekol hocanın mat videolar i var. o şekilde halletmeye çalışıyorum. ilk başta sıfır net ile başladım şimdi beş net yapıyorum um daha çok konu var kare kök, üssü sayılar,mutlak değer, problemler vs hiç bakmadım çok konu var. inşallah bu onbeş ay da kendi mi hazırlayacağım canım sen hangi kpss ye girdin ? lisans önlisans? kaç puan aldin ?

canım hosgeldin topiğime. :KK66: ben antrenmanlarla matematik kitabı ile gayet güzel gidiyorum canım şimdilik. özel hocaya da ihtiyaç duymuyorum. çevremde takıldığım da yardım edecek birileri var hiç olma di burada üye arkadaşlardan yardım alıyorum. bende de ihtiyaç yayıncılık mustafa kapuz hocanın mat videolari var. ekol hocanın mat videolar i var. o şekilde halletmeye çalışıyorum. ilk başta sıfır net ile başladım şimdi beş net yapıyorum um daha çok konu var kare kök, üssü sayılar,mutlak değer, problemler vs hiç bakmadım çok konu var. inşallah bu onbeş ay da kendi mi hazırlayacağım canım sen hangi kpss ye girdin ? lisans önlisans? kaç puan aldin ?

çevrende varsa sorun yokt abi:)
ben şahsen problemderde takıldım diğer türlü iyiydi matmatiğim. yani çalıştıkça iyi oldu
ösym nin sorularına bak. ossmat.com sitesinden. en azından soru tarzları ösym nin neleri sevdiğini görürsün:)

2012 önlisans kpss girdim. 82 aldım:KK43: inş dediğin gibi kendini hazırlarsın. kasım atamasında atanamazsam bende tekrardan başlayacagım

Kızlar 2014 kpss ye beraber hazırlanalım mı..... tam 15 ay var ama benim gibi matematği zayıf olanlar için erken değil... tam zamanı.... benim gibi olanlar gelebilir.....

canım bende sana katılırım. bende yavaş yavaş matematik ve tarihten başlayacağım.

Bende 2014 te giricem kpss ye..

Matematikten başladım şuan basit eşitsizlikler konusundayım..

Matematiğim sıfırdı ama videolarla çok kolay öğreniyorum çok eğlenceliymiş soru çözmek: )

Geçen sene girmeyi düşünüyodum tarihi bitirmiştim ama sonra vazgeçtim bi anda bakalım hayırlısı artık..

kızlar mrb bende 3. sınıftayım seneye kpss var bende yavaştan kendim hazırlanıyım diye düşünmüştüm bende varım :)

uzumbugusu hosgeldin canım. bende iki bilinmeyenli denklemler deyim şu an. iki gün düzenli calisirsam bende eşitsizliklere geleceğim inşallah. evet anlayınca zevkli oluyor. senin bölüm ne canım kpss ye hangi düzeyde gireceksin

merhaba dolunay hosgeldin:KK70: senin bölüm ne canım ne mezunusun kpss ye hangi düzeyde gireceksin. matematik problemin var mi canım

kızlar ben acikogretimden iktisat son sınıftayim. bi taraftan vizelere hazırlanıyorum. aralarda mat çalışıyorum. şu an kpss ye 15 ay var. önce şu matematik problemimi halletmek istiyorum inşallah

merhaba dolunay hosgeldin:KK70: senin bölüm ne canım ne mezunusun kpss ye hangi düzeyde gireceksin. matematik problemin var mi canım

daha mezun olamadım canm ben 3.sınıftayım kamu yönetimi okuyorum ve mat çok yazıf.s alandan da girceğim için çok zorlucak beni şimdiden mat çalışmaya başladım işte canm daha yeni temel kavramları bitirdim sayılır çünkü hala yapamadığım tarzda soru var en basit konuyu bile yapamıyorum resmen :) çözümleme konusundayım işte oda bitmek üzere onda sıkıntı yok şimdilik ama ben düzenli çalışamıyorum yani 1 gün çalışıyorsam 2 gün çalışamaıyorum oda moralimi acayip bozuyo hiç çalışasm gelmiyo..

Bende aranıza katılmak ıstıyoruummm :) sozelım ıyı sukur ama kpss de mat. Gereklı daha kıtap almadım :KK43: gardıyan olmak ıstıyorum nedebını bıl.ıyorum:) ekol hocayı cok met edıyolar memnun kalan war mı

uzumbugusu hosgeldin canım. bende iki bilinmeyenli denklemler deyim şu an. iki gün düzenli calisirsam bende eşitsizliklere geleceğim inşallah. evet anlayınca zevkli oluyor. senin bölüm ne canım kpss ye hangi düzeyde gireceksin

Ben işletme 4.sınıftayım bu sene öylesine deneme amaçlı girmeyi düşünüyorum ..Ticaret lisesi oldugumdan matematiğim pek yoktu keşke düz lise okusaymışım : )

bende ilahiyat 3. sınıftayım kızlar, seneye kpss ye gircem inş alttan dersimde olmazsa, yani olmamalı , yani inş...

Ben de açıköğretim iktisat son sınıftayım 2012 de önlisans olarak girmiştim matematikten 15 netim çıkmıştı lisansta 30 soru var en az 25 net çıkarmam lazım ama benim tarih-coğrafya-anayasa da durumum çok kötü onlara daha çok ağırlık vericem ama matematikte çalışıcam.

X