Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hosgeldin topiğime. ben antrenmanlarla matematik kitabı ile gayet güzel gidiyorum canım şimdilik. özel hocaya da ihtiyaç duymuyorum. çevremde takıldığım da yardım edecek birileri var hiç olma di burada üye arkadaşlardan yardım alıyorum. bende de ihtiyaç yayıncılık mustafa kapuz hocanın mat videolari var. ekol hocanın mat videolar i var. o şekilde halletmeye çalışıyorum. ilk başta sıfır net ile başladım şimdi beş net yapıyorum um daha çok konu var kare kök, üssü sayılar,mutlak değer, problemler vs hiç bakmadım çok konu var. inşallah bu onbeş ay da kendi mi hazırlayacağım canım sen hangi kpss ye girdin ? lisans önlisans? kaç puan aldin ?
Kızlar 2014 kpss ye beraber hazırlanalım mı..... tam 15 ay var ama benim gibi matematği zayıf olanlar için erken değil... tam zamanı.... benim gibi olanlar gelebilir.....
canım bende sana katılırım. bende yavaş yavaş matematik ve tarihten başlayacağım.
merhaba dolunay hosgeldin senin bölüm ne canım ne mezunusun kpss ye hangi düzeyde gireceksin. matematik problemin var mi canım
uzumbugusu hosgeldin canım. bende iki bilinmeyenli denklemler deyim şu an. iki gün düzenli calisirsam bende eşitsizliklere geleceğim inşallah. evet anlayınca zevkli oluyor. senin bölüm ne canım kpss ye hangi düzeyde gireceksin
sanırım bana katılacak kimse yok