Esraedge Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2016 851 841 33 10 Ekim 2017 Konu Sahibi Esraedge #1 Arkadaslar mrb. Matematik için tek kaynak kitap almam lazım. Antrenmanlarlayi biliyorum ama onu istemiyorum. Bunun dışında şunu al dediğiniz kitap varsa lutfen yardimci olun.
Arkadaslar mrb. Matematik için tek kaynak kitap almam lazım. Antrenmanlarlayi biliyorum ama onu istemiyorum. Bunun dışında şunu al dediğiniz kitap varsa lutfen yardimci olun.
FAZLANAZLI hak yerini buldu! Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 6.547 8.791 16 Ekim 2017 Konu Sahibi Esraedge #2 çok zayıf ise antremanlarla matematik iyi ama bi tık daha iyiyse ygs matematik alabilirsin sonuç yayınlarının
çok zayıf ise antremanlarla matematik iyi ama bi tık daha iyiyse ygs matematik alabilirsin sonuç yayınlarının
Esraedge Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2016 851 841 33 17 Ekim 2017 Konu Sahibi Esraedge #3 FAZLANAZLI .!.: çok zayıf ise antremanlarla matematik iyi ama bi tık daha iyiyse ygs matematik alabilirsin sonuç yayınlarının Genişletmek için tıkla... Çok zayıf değil ama ben iyice oturtarak başlamak istiyorum. Antreman dışında başka öneriniz var mı ? Bu arada Teşekkürler yorum icin
FAZLANAZLI .!.: çok zayıf ise antremanlarla matematik iyi ama bi tık daha iyiyse ygs matematik alabilirsin sonuç yayınlarının Genişletmek için tıkla... Çok zayıf değil ama ben iyice oturtarak başlamak istiyorum. Antreman dışında başka öneriniz var mı ? Bu arada Teşekkürler yorum icin
FAZLANAZLI hak yerini buldu! Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 6.547 8.791 17 Ekim 2017 Konu Sahibi Esraedge #4 Esraedge .!.: Çok zayıf değil ama ben iyice oturtarak başlamak istiyorum. Antreman dışında başka öneriniz var mı ? Bu arada Teşekkürler yorum icin Genişletmek için tıkla... sonuç yayınlarının ygs seti var çok örnekle konuyu ilerletiyor soru bankası gibi tepede örnekleri de var ya da aperatif matematik
Esraedge .!.: Çok zayıf değil ama ben iyice oturtarak başlamak istiyorum. Antreman dışında başka öneriniz var mı ? Bu arada Teşekkürler yorum icin Genişletmek için tıkla... sonuç yayınlarının ygs seti var çok örnekle konuyu ilerletiyor soru bankası gibi tepede örnekleri de var ya da aperatif matematik
pofu Karma Astrolog Kayıtlı Üye 18 Şubat 2010 15.832 19.766 19 Ekim 2017 Konu Sahibi Esraedge #5 Karekök mat 0-1-2