• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

matchandtalk

slm arkadslar bu siteyi billeninz var mı numara gözükmeden gorusulebiliyomus
bu siteye üye olmadn mail gelebilr mi acaba
....... bir ileti aldnz lütfen sisteme giriş yapınız
dye :( ve giremedm ciddn cok güvenlikli yapmslar
Gelebilir bankada hergün geliyor arkadaşlık sitelerinden ama üye değilim,yeliz_nur nerde kaldın uzun zamandır uğramıyorsun diye yazılar geliyor bu tip mailler sopam maildir genelde engellerim ama bu seferde farklı mailden gönderiyorlar kimisinde virüs olur açtığınız an pc ye virüs bulaşır ve karşı taraf sizin ne yaptığınızı takip eder.

kızlar kusura bakmayın ben genelde telefonumdan giriyorum ve telefonumdan bildirim gelmiyor
su an pcden girdim ve cevaplarınızı yeni goruyorum cok gec olsa da bilgi vereyim
evet mail sözlüme gelmiş mynet hesabına
ben mynetten pek haz etmem zaten reklamları vs sanki bu tarz seyler cok geliyor gibi benim hesabım varkende öyleydi
ama yine de emin olamadım ya üye olduysa fikri beni mahvetti
bi arkadasmızın dediği gibi telefonun gözükmeden sohbet edebiliyosn sesli hem de cok kötü bu :( güvenlikli bi yer belli olmuyor vs...
direk üyeymiş gibi yazdıkları için üye olduğunu dusunmustm açıkçası ama ona sormadan söyle bi yol izledim

sitenin anasayfasını açtım uye girişi için şifremi unuttum yazan yere tıkladım
orda telefon numaranızı yazın şifrenizi gönderelim diyordu...biraz tereddütte kaldım onun numarasını yazdığm an eğer üye ise telefonuna şifre için mesaj gelicekti
ama dedim ki varsın gelsin üye ise ...ortaya çıkar böylece başka türlü emin olamazdım kalbim çarpa çarpa numarası yazdım vee sonuç
böyle bir numara ile üyelik bulunmamaktadır...o kadar rahatladım ki kızlar..
sonra duşundum başka numarası yok eminim...telefonu da sürekli acık o zaman başka hatta takıyor olamaz...kullandğı başka telefon da yok ve site telefon numarasnı yazmadan üyelik almıyor
arada aklıma gelip acaba gözden kacırdğm bisey var mıdır dıye dusunsem de ulastgm sonuç ıcın rahatlıyorm genelde
sonra da ona açtım konuyu...çok üzüldü güvenmediğimi düşündü ama evlenmk üzere olan biri olarak anlıyorum korkularını dedi
mynet adresini kapattı myneti sevmediğimden
sonuç bu
yardmlarnız için teşekkür ederım

bi de yanlış yaptık galiba yaa
bilmiyorduysa söyleymis böyleymiş diye anlattım ıyı mi
aklına düşmemiştir ıns:25:

Back