Matahari'nin diyet günlüğü...

MaTaHari

papatya
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
1.814
3
116
Diğer
Bende yarın itibaren diyet günlüğümü buraya yazmaya karar verdim arkadaşlar... sositososito

Yarın yediğim herşeyi paylaşıcam inşallah kısa sürede veririm kilolarımı kaydirigubbakcemile3

Herkese sağlıklı kilo vermelerr opuyorumnanaktan

Boyum :1,56
Kilom:57
Hedef kilom: 46:Saruboceq:

Son düzenleme:
başarılar dilerim madam tospaakaydirigubbakcemile5

Tşk ederim tatlımm opuyorumnanaktan

Bu sabah yediklerimden başlayalım
Bi dilim kepekli ekmek
5adet zeytin
bir kibrit kutusu peynir
bol yeşillik
çay
annem domatesle kıyma kavurmuş bi lokmacık aldım :kedi:

Sonra angelina jolie'nin sarımsaklı çayından içtim

Sabah streç filmle karnımı sardım iyice,az önce duş aldım baya terlemiş.

İki top kadar dondurma yedim arada :icecream: :çok üzgünüm:

Daha karnım acıkmadı cnm bişey istemio :sinifsinif:

Öğlen dengesiz yedim
Bir yemek kaşığı pilav
Bir yemek kaşığı fasulye yemeği
Bir yemek kaşığı barbunya
Bir kase çorbaa kafamçokkarıştı

canım seni biraz eleştirmek istiyorum,izin verirsen....birkere mutfakta gözün görebileceği yere kalori listelerini as.ikincisi.3 ana öğün ü ara öğün olmak üzre 6 öğün yemelisin ve cep telefonuna 2 saat yada 3 saat ara ile su iç diye alarm kurmalısın...birde katı çok tüketmemelisin..daha çok sulu ve hafif sebzeler yemelisin..ıspanak brokoli karnıbahar gibi..pilav ve makarnayı sadece suda haşlamalısın.makarnayı kendine göre yaparsan bir çay baradağı makarnayı 2 buçuk su bardağı suyla haşla.tuz sakın ekleme ve yoğurtla yemeni tavsiye ederim.ayrıca gene pirinç lapasını 1 çaybardağı pirince 2 su bardağı su ekleyip haşlamalısın.tabi tuz ve yağ yok..hayatından ,şeker,tuz,margarin vu unu çıkarmalısın.umarım haddi aşmamışımdır.aştıysam af ola...birde akşamdan suya 2 ceviz içini ve cevizin içinden çıkan özü 1 çay bardağına ekleyip sabah aç karına içersen çok faydası oluyor....birda 1 su bardağı su 2 çorba kaşığı elme sirkesi ve içine yarım limon sıkıp ceviz suyunun arkasından içersen.birde akşam yatarken sirke karışımını içersen müthiş kilo verimi oluyor.1 haftada 2 kilo vermiş biriyim.ve günlük en az 3 saat tempolu yürüyen biriyim..ben bu hafta birgün sabahtan akşama kadar sadece pirinç lapası yedim.fakat o gün gripten yürüyüşe gidemedim.normalde gitseydim 2 kilo kadar daha giderdi.pirin lapası yapanlar genelde 2 kilo kadar verebiliyor.ben nesfit diyeti yapıyorum bu hafta.bir kada nesfit içine yağsız bir su baradğı süt ekliyorum 5 dk bekleyip yiyorum genelde öğlen ve akşam..aralarda da salatalık yiyorum yada ayran içiyorum..ayran tok tutuyor..

canım seni biraz eleştirmek istiyorum,izin verirsen....birkere mutfakta gözün görebileceği yere kalori listelerini as.ikincisi.3 ana öğün ü ara öğün olmak üzre 6 öğün yemelisin ve cep telefonuna 2 saat yada 3 saat ara ile su iç diye alarm kurmalısın...birde katı çok tüketmemelisin..daha çok sulu ve hafif sebzeler yemelisin..ıspanak brokoli karnıbahar gibi..pilav ve makarnayı sadece suda haşlamalısın.makarnayı kendine göre yaparsan bir çay baradağı makarnayı 2 buçuk su bardağı suyla haşla.tuz sakın ekleme ve yoğurtla yemeni tavsiye ederim.ayrıca gene pirinç lapasını 1 çaybardağı pirince 2 su bardağı su ekleyip haşlamalısın.tabi tuz ve yağ yok..hayatından ,şeker,tuz,margarin vu unu çıkarmalısın.umarım haddi aşmamışımdır.aştıysam af ola...birde akşamdan suya 2 ceviz içini ve cevizin içinden çıkan özü 1 çay bardağına ekleyip sabah aç karına içersen çok faydası oluyor....birda 1 su bardağı su 2 çorba kaşığı elme sirkesi ve içine yarım limon sıkıp ceviz suyunun arkasından içersen.birde akşam yatarken sirke karışımını içersen müthiş kilo verimi oluyor.1 haftada 2 kilo vermiş biriyim.ve günlük en az 3 saat tempolu yürüyen biriyim..ben bu hafta birgün sabahtan akşama kadar sadece pirinç lapası yedim.fakat o gün gripten yürüyüşe gidemedim.normalde gitseydim 2 kilo kadar daha giderdi.pirin lapası yapanlar genelde 2 kilo kadar verebiliyor.ben nesfit diyeti yapıyorum bu hafta.bir kada nesfit içine yağsız bir su baradğı süt ekliyorum 5 dk bekleyip yiyorum genelde öğlen ve akşam..aralarda da salatalık yiyorum yada ayran içiyorum..ayran tok tutuyor..

İzin ne demek cnm ilgilenipte tavsiyelerde bulunduğun için çok tşk ederim opuyorumnanaktan
Dediklerini uygulamaya çalışıcam
Aslında ilk günüm baya bi anormal oldu.Diyet listem var 1800kalorilik yarın inşallah onu uygulucam.
Akşam okuldan geldiğimde yine sarımsaklı çayımı içtim,kepekli küçük dilim kek yedim ve az önce süt içtim.
Bugün gerçekten anormal oldu farkındayımboshayallersmile
Bende pirinç lapasını bigün yapmıştım ve hayatımda ilk defa afedersin büyük tuvaletimi yaparken yemyeşil sümükümsü bir madde çıktı.
Acaba ödem dedikleri bu olabilir mi biliyomusun bilmiyorumkismile

İki gün yine bunu denicem fakat yarın normal diyetimi yapmaya çalışcam.kaydirigubbakcemile5
Bende nesfiti kullanıyorum aslında öğle yemeğinde özellikle...
Dediklerini şimdi tekrardan okuyup not alıcam tşklerrr Şeniz

canım rica etsem 1800 kalorilik diyetini yazar mısın acaip merak ettim..ben diyete kalori hesabı devam etmeye çalışıcam senn diyet listen bana örnek olucaktır

canım rica etsem 1800 kalorilik diyetini yazar mısın acaip merak ettim..ben diyete kalori hesabı devam etmeye çalışıcam senn diyet listen bana örnek olucaktır

Tabiki yazarım cnm ben bu diyetle önceden çok güzel kilo vermiştim.Dikkat etmediğim için uzun süre sonra geri aldım...

Ama çok sağlıklı bir diyet benceolumunekankayizsmile

Yada yerine / işareti koydum

Sabah:
2kibrit kutusu kadar peynir/bi kibrit kutusu peynir ve bi yumurta
5adet zeytin/2-3 ceviz/5-6 fındık/5-6 badem
3ince dilim ekmek(kepekli)
şekersiz çay
yağsız domates,salatalık yeşillik,serbest.

Ara:

1 porsiyon meyve
1,5 su bardağı süt veya yoğurt

Öğle:

3 köfte kadar et/tavuk/balık/3 kk peynir/12 yk kuru baklagil yemeği
2yk pilav veya makarna
2 ince dilim ekmek
1 sb yoğurt/ 1sb ayran /cacık

Ara:

1 porsiyon meyve
1/2 sb süt veya yoğurt

Akşam:

8yk sebze yemeği(susuz)
1kase çorba
3ince dilim ekmek
yağsız salata veya yeşillik

Ara:

2 porsiyon meyve
1su bar süt/yoğurt
ara
1porsiyon meyva
1 bardak süt

Gün içinde 2LT su içilecek :içelim:

Bu sabah ne yedim?

Bir dilim kepekli ekmek,
Dört adet zeytin
Yeşillik(maydonoz,tere,roka,kuzukulağı vs.)
Bir kibrit kutusu kadar peynir.
Az şekerli çay :kedi: :içelim:
Sonra sarımsaklı çayımı içtim.. :kahve:
Az önce teyzemin kızı geldi okuldan bimin yağlı gevreğinden yiyordu cnm çok çekti bi tane yedim :çok üzgünüm:

Akşam arkadaşa film izlemeye gidicez.
Kısır yapacakmış,cips kola falan alırım dedi ama ben sadece akşam yemeği olarak kısır yemeyi düşünüyorum... :hulya:

Şimdi beşi bi yerde çayımdan demleyip içicem. bayanssulusmile

Tabiki yazarım cnm ben bu diyetle önceden çok güzel kilo vermiştim.Dikkat etmediğim için uzun süre sonra geri aldım...

Ama çok sağlıklı bir diyet benceolumunekankayizsmile

Yada yerine / işareti koydum

Sabah:
2kibrit kutusu kadar peynir/bi kibrit kutusu peynir ve bi yumurta
5adet zeytin/2-3 ceviz/5-6 fındık/5-6 badem
3ince dilim ekmek(kepekli)
şekersiz çay
yağsız domates,salatalık yeşillik,serbest.

Ara:

1 porsiyon meyve
1,5 su bardağı süt veya yoğurt

Öğle:

3 köfte kadar et/tavuk/balık/3 kk peynir/12 yk kuru baklagil yemeği
2yk pilav veya makarna
2 ince dilim ekmek
1 sb yoğurt/ 1sb ayran /cacık

Ara:

1 porsiyon meyve
1/2 sb süt veya yoğurt

Akşam:

8yk sebze yemeği(susuz)
1kase çorba
3ince dilim ekmek
yağsız salata veya yeşillik

Ara:

2 porsiyon meyve
1su bar süt/yoğurt
ara
1porsiyon meyva
1 bardak süt

Gün içinde 2LT su içilecek :içelim:
canım ne kadar fazla..8 dilim ekmek var öğlende de hem pilav hem ekmek..ben bu kadar yersem kesin kilo alırım..

benm normalde 2000 kaloriye ihtiyacım varmış ama ben 1000 en fazla 1200 kalori almak istiyorum..

diyet listesini yazdığın için çok teşekkür ederim tatlım hemen bi kenara not alıyorum bunu..mutlaka lazım olucaka.s.

canım ne kadar fazla..8 dilim ekmek var öğlende de hem pilav hem ekmek..ben bu kadar yersem kesin kilo alırım..

benm normalde 2000 kaloriye ihtiyacım varmış ama ben 1000 en fazla 1200 kalori almak istiyorum..

diyet listesini yazdığın için çok teşekkür ederim tatlım hemen bi kenara not alıyorum bunu..mutlaka lazım olucaka.s.

Canım bu ekmeklerden bahsedilen bir avuç büyüklüğünde kepekli ince dilim ekmek.
Hani tost yapmak için kullanılanlar varya onlardan işte.
Bende kilo alacağımı düşünüyordum ama aslında günlük olarak vücudun alacağı kaloriyi alıyorsun.
Daha azını almakta sakıncalı olabilir. ohaoldumsmile

Bende bugün özel günümün ilk günü olduğu için fazla abarttım listeyi uygulayamadım.. :kedi:

Akşam arkadaşa gidecektim bazı nedenlerden dolayı gidemedim..

Öğle yemeğimde bir kase çorba iki yemek kaşığı ıspanak yemeği ile yoğurt iki kaşık da nohut yemeği bir dilim kepekli ekmek yedim...

Akşam yani az önce fırında kabak mücveri yapmıştım yağsız (tadı fenaa:bbo:) ondan yedim yoğurtla birlikte yanında bolca salata yedim...

Annem tost makinasında mantar pişirmiş iki tane de ondan yedim.cokacimcoook

Şimdi sarımsaklı çayımdan yapıp içmem gerekk :sinifsinif:

Merhaba günlükçüüüm opuyorumnanaktan

Bu sabah yediklerim
2dilim kepek ekmek,bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 4adet zeytin ve çay.

Şimdi sarımsaklı çayımı afiyetle içiyorum :içelim:

Bu sabah 56'ya doğru kaydığımı görmek beni mutlu etti bayanssulusmile

İnşallah bi haftada 56ya tam inerim :Saruboceq:

Tüm arkadaşlarımda en kısa zamanda istediği kiloya kavuşur inş :Saruboceq:

Merhaba günlükçüüüm opuyorumnanaktan

Bu sabah yediklerim
2dilim kepek ekmek,bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 4adet zeytin ve çay.

Şimdi sarımsaklı çayımı afiyetle içiyorum :içelim:

Bu sabah 56'ya doğru kaydığımı görmek beni mutlu etti bayanssulusmile

İnşallah bi haftada 56ya tam inerim :Saruboceq:

Tüm arkadaşlarımda en kısa zamanda istediği kiloya kavuşur inş :Saruboceq:

:nazar::nazar:
bu şekilde devam edersen 1 hafta 1 kilo kesinlikle verirsin canım merak etme..şu sarımsaklı çayı da merak ettim bi araştırıyımyerimsenibentatlım bu arada ben metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum daha önce sana söyledim mi bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederima.s.

:nazar::nazar:
bu şekilde devam edersen 1 hafta 1 kilo kesinlikle verirsin canım merak etme..şu sarımsaklı çayı da merak ettim bi araştırıyımyerimsenibentatlım bu arada ben metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum daha önce sana söyledim mi bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederima.s.

Canım bende senin metabolizma hızlandırıcı çayını merak ettim nasıl acaba bilmiyorumkismile

Benim sarımsaklı çayım şöyle önce bi kaç kök zencefili bir su bardağı suda kaynatıyoruz içine bir iki diş dövülmüş sarımsak atıyoruz sarımsaklar yumuşayıncaya kadar kaynatıp kapatıyoruz biraz demlenince bardağa döküp üstüne yarım limon sıkıp içiyoruz

Bugün ben ipin ucunu öyle bıraktımki çok pişmanımm :gitme:
Yarın telafi edicem alsanaalsanasmile

canım merhaba ben yemek yeme duygumu şu şekilde yendim...ben de ilk zamanlar fazla kaçırdım diye pişmanlık duyuyordum.kalori hesabı yapınca 3000 kaloriye denk geldiğini gördüm.ve karar verdim.kendime bir diyet listesi yaptım..ilk zamanlar uymak zor oldu.fakat şöyle devam ettim.sabahki diyet listemde ne var onu hazırladım yedim.ara da diyet listemde yazdığım yiceği yanıma alıp tabi bir de su yha arkadaşıma gittim yada çarşıya gezmeye.vitrinleri gezerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum.yada günü daha farklı geçiriyordum.ama evde kesinlikle geçirmedim ilk günlerimi,bundan bişey olmaz< deyip bir sürü şey yiyip daha sonra deli gibi ağladığımı çok iyi biliyorum.istersen dene eğer imkanların varsa çünkü bayağı işe yarıyor.en azındanbende yaradı..

canım merhaba ben yemek yeme duygumu şu şekilde yendim...ben de ilk zamanlar fazla kaçırdım diye pişmanlık duyuyordum.kalori hesabı yapınca 3000 kaloriye denk geldiğini gördüm.ve karar verdim.kendime bir diyet listesi yaptım..ilk zamanlar uymak zor oldu.fakat şöyle devam ettim.sabahki diyet listemde ne var onu hazırladım yedim.ara da diyet listemde yazdığım yiceği yanıma alıp tabi bir de su yha arkadaşıma gittim yada çarşıya gezmeye.vitrinleri gezerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum.yada günü daha farklı geçiriyordum.ama evde kesinlikle geçirmedim ilk günlerimi,bundan bişey olmaz< deyip bir sürü şey yiyip daha sonra deli gibi ağladığımı çok iyi biliyorum.istersen dene eğer imkanların varsa çünkü bayağı işe yarıyor.en azındanbende yaradı..

Ayy cnm çok saol valla senin tecrübelerinden baya yararlanıcam ben de... Şeniz
Sürekli gel bana taktikler ver olur mu dediklerini uygulamaya çalışıyorum. olumunekankayizsmile

Bu sabah bi dilim ekmek yarım yumurta,yarım kibrit kutusu peynir, 3zeytin yedim çayla birlikte...:kahve:
Sonra sarımsaklı çayımı içtim. :içelim:
Az önce karnım acıktı haşlanmış buğday yedim iki yemek kaşığı kadar,birde salatalık yedim.

Öğle yemeğimde ne yerim bilmiyorum... :sinifsinif:

Dün bi komşuya gittik annemle günde sabahları iki zeytin çekirdeği yuttum bi ayda başka bişey yapmadım üç kilo verdim dedi baya göbeğide gitmiş.
Bende o yüzden zeytin çekirdeğine başladım bakalım faydası olur inş.:Saruboceq:

Kolay gelsin :)

sarimsakli caydan bahs etmissin
ne gibi bir fonksiyonu var nasil bir cay bu yazarmisin ...

canım sen kaç kilosun? kollarında basenin yada herhangi bir yerinde sarkma yada yağ deposu varmı? var ise aktardan yada eczaneden lahana yağı al birde streç filmi.masajla yağ deposu olan yerlere masaj yap.ve daha sonra streç film ile sar.biraz lahan yağı fazla sür kuru olmasın cildin streç filmi sararken ben maksimum 3 saat sarılı şekilde bekletiyorum...biraz toparlanmaya başladım sanırım 2 hafta civarı oldu.ben hepsini deniyorum 1 ay doldumu farklı yağları denicem.benim de nesfit diyetim bu hafta son..önümüzdeki hafta için diyet araştırıyorum.pazartesi ve salı büyük bir ihtimal ile pirinç lapası yapıcam.fakat diğer günler için henüz bir diyete karar vermedim..araştırıyorum..

Back
X