Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya beyaz çok hoşuma gidiyo günlüğe alabilirim aslında hem sade misafirlik belli zaten ikisi de beyaz olsun biri mat biri normal düz beyaz .. kullanan var mı acabaBen çok beğeniyorum mat takımları .almicam ama ben de takipte olayım. Evlenirken 12 kişilik iki takım almıştım tabak çanak kirilirsa takım bozulmasın hem de çok kalabalığız diye
Benim aldıklarım normal beyaz memnunum ama bunların da cizilecegini falan sanmam tabi iyi bi firmadan almak lazım yoksa bunların yapıları çizilmeye daha müsait gibiYa beyaz çok hoşuma gidiyo günlüğe alabilirim aslında hem sade misafirlik belli zaten ikisi de beyaz olsun biri mat biri normal düz beyaz .. kullanan var mı acaba
Mudoda seti 180 TL idi görmüştüm, fikriniz olsun Die söledim. Ben almadım ama sorun olmaz Die düşünüyorum.Ya beyaz çok hoşuma gidiyo günlüğe alabilirim aslında hem sade misafirlik belli zaten ikisi de beyaz olsun biri mat biri normal düz beyaz .. kullanan var mı acaba
Aaaa hemen bakarım bence de sorun olmaz ya alırım bakarım teşekkür ederim kışın alışveriş yapıcam ama en azından belki kullanan vardır diye yazayım dedimMudoda seti 180 TL idi görmüştüm, fikriniz olsun Die söledim. Ben almadım ama sorun olmaz Die düşünüyorum.
yaaa 12 kişilik 2 takım derken toplam 24 değil mi ? oooo masallah sende baya almışın gerek varmı o kadara yaa.. allahtan nişanlmn ailesi 4 kişi benm aile 5 kişi fazla yok eee olursa yazın teyzeydi halaydı kalabalığı olur o da gunlk mısafırlk yeterBen çok beğeniyorum mat takımları .almicam ama ben de takipte olayım. Evlenirken 12 kişilik iki takım almıştım tabak çanak kirilirsa takım bozulmasın hem de çok kalabalığız diye
Ben misafirler için ayrı kendimiz için ayrı almadım , kahvaltı takımı da almadım o bana gereksiz geliyo . Pişman değilim ama matlar da hoşuma gidiyoryaaa 12 kişilik 2 takım derken toplam 24 değil mi ? oooo masallah sende baya almışın gerek varmı o kadara yaa.. allahtan nişanlmn ailesi 4 kişi benm aile 5 kişi fazla yok eee olursa yazın teyzeydi halaydı kalabalığı olur o da gunlk mısafırlk yeter
kahvaltı takımı banada gereksiz geliyor .. yemek takımınn pasta tabakları oluyor.. ayrıca bu siyah matların uzun kayık tabaklları oluyor kare seklınde ondan alırım .. bir de kucuk kaseler oluyo siyah mat recellk fln kahvaltı için tek tek ondn alırım yeter bence..Ben misafirler için ayrı kendimiz için ayrı almadım , kahvaltı takımı da almadım o bana gereksiz geliyo . Pişman değilim ama matlar da hoşuma gidiyor
seramik oldugu için belli etmez gibime geliyor..parlak olsa eder gbi.. mantıgım öyle diyor :)Mat siyah su lekesi vs. Belli etmez mi?
Bu arada netten araştrdm yorumlara fln baktım hatta bugun bi magazaya gidip satıcı kıza fln da sordm kaşık çizilmesi flnda olmuyormuş leke de olmuyormuş .. siyah mı beyaz mı diye sordm herkes siyah dedi.. snra düşündüm kahvaltı içinde kombinleyebilirim bir sürü siyah mat kase peynirlik sosluk tabak vs varMat siyah su lekesi vs. Belli etmez mi?