• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mat oje :)

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar merhaba bende birkaç haftadır inanılmaz oje merakı başladı birkaç güne kadar alışverişe çıkacağım ve ojeleri toplamak istiyorum ancak mat ojeler bnm çok hoşuma gdiyor özellikle lacivertte hangi markalarda mat ojeleri bulabilirim oje tutkunları bana bilgi verir misiniz :52:

matlaştırıcı al cnm her ojenin üstüne uygularsın bir sürü oje almaktansa bir tane matlaştırıcı al:12:

matlaştırıcı al cnm her ojenin üstüne uygularsın bir sürü oje almaktansa bir tane matlaştırıcı al:12:

aa bunu hiç dıyömadım ben yaa ne kadar cahilimmmm :9: canım bu matlaştırıcı flormaın falan var mı bir de sürdüğümüz ojenin üzerine mi uygulayacağız acaba ayy çok soru sordum ama çok memnun olurum öğrenirsemm :25:

matlastırıcı işini görur mat oje surmek zor biraz cunku hemen kuruyup matlasıyor buda dalgalanmalara sebep oluyor bak rımmel londonun matlastırıcısı var birde clairesin var onlardan alıp her turlu ojenin uzerine uygulayabilirsin

matlastırıcı işini görur mat oje surmek zor biraz cunku hemen kuruyup matlasıyor buda dalgalanmalara sebep oluyor bak rımmel londonun matlastırıcısı var birde clairesin var onlardan alıp her turlu ojenin uzerine uygulayabilirsin

ayy çok teşekkür ederimm cnmm yaa bunları not aldım ikisinden birini almam lazım çok sağoll tatlım :81:

Her yerde rimmel aradım ben bulamadım en sonunda Cevahir alışveriş merkezindeki clarie's te buldum kaptım hemen matlaştırıcıyı. :52:

benim kullandıgım en iyi matlastırıcı rimmelin şimdiye kadar sevillanın kullandım 1 gun mat 2. gun ısıldıyo bende sevmiyorm hep mat olsun:27:

40369_432089503392_771813392_4800778_3590758_n.jpg

alışınca sende öyle surersin yetenek sadece :34: tam dibine sürme az beriden basla

yaaa ama bunlar çok güzellll :69:
canım yaa ben sana bireşy soracağım
ojeyi sürerken nasıl diplerini bulaştırmıyosun yaa sen bildiğin düz çizgi gibi sürmüşsün birşey mi koyuyorsun oraya acep :26:

you_know cevaplamış teşekkür ederim canım benim:))
Bir de ben söyleyeyim, artık oje sürmeye o kadar alıştı ki elim ve asla çok dipten başlamıyorum sürmeye. Muhtemelen el alışkanlığıdır sık sık sürünce alışıyor artık insan

bende bugün sordum bir avm de mat ojede lacivert yokmuş almadım. matlaştırıcı almak daha mantıklı çok haklısınız. ojelerle ilgili daha çook sorum var. ama önce bi bakıyım forumda yazılmışsa tekrarlamış olmıyım. burdaki bilgiler için de teşekkürler şekerler :))

you know süper olmus bu en son eklediğin canım :46:
buarada tırnak üstündeki halkalara bi çözümünüz var mı? :26:

tırnak ustundeki halka derken sanırım çizgilerden bahsediosun onlar için buffer denilen birsey var törpü gibi onu yapıosun tırnaklar pürüzsüz :52:

Back