H
homs
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi masummasal
bende olmayı çooook istiyorum ama eşim hiç yanaşmıyo birde korkularım var ne olur bana endişe edecek bişi yok diyin
canım okadar tatlı olmuşsun ki bence geç bile klmışsın bende olmak istiyoooorruuuuuum ama eşim pek taraftar değil sen evlimisin nasıl ikna ettin. benim burnum pek sorunlu değil hafif kemerli ve gülünce öne doğru geliyo ve ben acayip takıntı etmiş durundayım.insana özgüven gelir ya bak sen ne güzel bi sürü foto çekmişsin özgüvenin gelmiş belliki.canım ya, ne güzel mutluluğunu gördüm resimlerinde.bende isttiiiyoooruuum ama herkesin sorunsuz geçmiyo ameliyatları ben çok endişeliyim kötü olur diye sende endişelimiydin burun düşmesi olayını dıydum çook tırsıyoruuum
kızlar burnumun şu anki hali ve yapılan tasarıma yorum yaparmısınız?
Kolay kolay beğenen birisi olmamama rağmen çok beğendim ve burada da belirtmek istedim
güzel burnunla önünde çok güzel günler var, tadını çıkar derim kaydirigubbakcemile5
canım cevabın için çok sağol ben senin çok iyi ve temiz kalpli bi insan olduğunu düşünüyorum herkese bıkmadan cevap yazıyosun:Saruboceq: çoook teşekkür ederim beni biraz rahatlattın canım ben senin resimlerini eşimi gösterdim çok iyi olmuş dedi ama bakalım seninkide öle olcakmı dedi aslında biraz yumuşadı gibi çünkü seninki bi harika yaratmış herşey için tekrar teşekkürlera.s.
kızlar ameliyatımın ikinci ayından beri,yani bir haftadır :) güneş gözlüğü kullanıyorum,doktorum hafif çerçeveli gözlük kullanabilirsin ama arada yerini değiştir demişti,güneş alerjim olduğu için takıyorum ama korkmuyorda değilim,aranızda gözlük kullanan varmı? bişey olurmu acaba kafamçokkarıştı
trabzonlusun ve burnunu tahmin edebiliyorum helal olsun valla burnunla barışık olman güzel ama herkes senin gibi yapamıyor
psikolojimiz bozuldu insanların bakışları zehirden beter ,
herkes senin gibi görse sorun bu denli büyümezdi
ama hayat büyüğün küçüğü,güçlünün zayıfı ,kötünün iyiyi
güzelin çirkini ezdiği bir hayat......................
sağolun kızlar çok tatlısınızkaydirigubbakcemile5
canım benim ameliyatı okullar kapanır kapanmaz
tatilde olacamki kendime zaman ayırabileyim iyileşme döneminde iyice dinlenmek lazım.
canım heyecan yapma bende çok heyecanlıyım bunu yenmeye çalışıyorum relax relax..
secret(sır)diye bi kitap var belki duymuşsundur orda ''olmasını istetiğin şeye odaklan diyor''iyi ve güzele odaklanki öyle olsun. ya kötü olursa diye hiç düşünme, güzel olacak de ve kendini buna inandır. ameliyat sonrasındaki o güzel halini düşün. ameliyata endişeli ve tedirgin girme doktoruna sonuna kadar güven.
herşey gönlünce olsun canım benim haberlerini bekliyoruz:Saruboceq: