Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende cagirdigimda gel bidahaTerbiyesiz![]()
Tüm ozelimi dokturdun banaNeyse masumlar tuvaletine dönmesin burası izleyenler var![]()
Djdlshamgfhd xhgTüm ozelimi dokturdun bana![]()
Sen bir daha gelme bak ne oluyorSende cagirdigimda gel bidaha![]()
Safiye beni eve strecleyip alır zatenSafiye duysa bunları.. o telefonu atardı..
Senin heryerin pis o telefonu at der..Safiye beni eve strecleyip alır zaten![]()
Su tabancasimi o hani şu hanın elindekinden
Haha su tabancası demiş sarhoş deli :)))Su tabancasimi o hani şu han İn elindekinden![]()
Bu han yeminle tehlikeli adamyaHaha su tabancası demiş sarhoş deli :)))
Bende onu gibi psikopat çıkabilirim dikkat etSu tabancasimi o hani şu hanın elindekinden![]()
Heyaa duygularının ayarı yok.. bir anlık şirinligi ile evlendi inci ama başı ağrıyacak gibiBu han yeminle tehlikeli adamya![]()
İşte kimse kimseye acidigi için evlenmez kolay kolay herkes duygularını yaşar..Yalnız Gülben de çok kötü oldum yasevmiyorum dedi ya Esat
![]()
Evet bende ay bide safiyenin giysileri attıya çok sevindim orda ya valla ne cekiyo o kız ablasindan yazık ,annesine benzediginin farkında ablasininYalnız Gülben de çok kötü oldum yasevmiyorum dedi ya Esat
![]()
Sevmeyince katlanmak zordur be ya herkesin şartları farklı birde tabiİşte kimse kimseye acidigi için evlenmez kolay kolay herkes duygularını yaşar..
Bu evlenip sevmiyorum diyenelrede kafa basmiyor benim![]()