- 24 Mart 2020
- 9.878
- 35.518
- 31
İşte nasıl derin izler kaldıysa birbirlerini de ıyice dibe çekmişler yazıkAnneleri öleli çok olmuş.Aslında toparlanmaları lazım Ama bunlar iyice dibe vurmuşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte nasıl derin izler kaldıysa birbirlerini de ıyice dibe çekmişler yazıkAnneleri öleli çok olmuş.Aslında toparlanmaları lazım Ama bunlar iyice dibe vurmuşlar
Çöp odayı gösterecek dahaİnciko alış bunlara bebeğim daha neler görecek o gözlerin
Öyleİşte nasıl derin izler kaldıysa birbirlerini de ıyice dibe çekmişler yazık
İnci şok
Bende kendi coplugunu gösterecek şandımŞimdi Safiye şok
Sıra ona da gelecek elbetBende kendi coplugunu gösterecek şandım
Onun günü perşembe değil miydi?Alev alev diye geçen bı dizi izledim baya hoşuma gitti bugünde varmış yaa bir ora bir bura basar dururum artikin
Bende izledim çok güzeldi yaAlev alevin ilk bölümünü vermişler buraya devam yine
Ya.onlar cisli çarşaflar flan olması lazim..Kizlar son sahneye denk geldim o odadakiler cop mu han cop mu biriktiriyo ara ara bakiyorm tam takip edemiyorm ama merak ettm
Ali acaba çiçek'i tanıyacak mı, dizinin Fransız versiyonunda bi süre sonra tanıyormuş ama yandığı için eskisi gibi sevmiyormuş yani Ali Çiçeğe değil güzelliğine aşıkmış.Alev alev diye geçen bı dizi izledim baya hoşuma gitti bugünde varmış yaa bir ora bir bura basar dururum artikin
Han değil ailesi biriktiriyor.Ama sonra lazım olacak,önemli şeyler vs...Kizlar son sahneye denk geldim o odadakiler cop mu han cop mu biriktiriyo ara ara bakiyorm tam takip edemiyorm ama merak ettm
Bence Çiçek ,Şimal olmayı kabul edecek:)Ali acaba çiçek'i tanıyacak mı, dizinin Fransız versiyonunda bi süre sonra tanıyormuş ama yandığı için eskisi gibi sevmiyormuş yani Ali Çiçeğe değil güzelliğine aşıkmış.
Zaten farkındaysanız ilk bölüm de de hep böyle genç kalacak mısın demişti
Ya.onlar cisli çarşaflar flan olması lazim..
Gülben oraya koyuyor..
Tesekkurler kizlar peki han in gizledigi ayri bir oda yer vs daha mi var git izle diceksinz smdiiiHan değil ailesi biriktiriyor.Ama sonra lazım olacak,önemli şeyler vs...
Bütün çöpler değil.
Mesela Gülben'in çişli çarşafları orada toplanıyor.Sonra yıkayacaklar
Onunda başka bir yerde çöplüğü var.O çöple oynamayı seviyor,onun durum başkaTesekkurler kizlar peki han in gizledigi ayri bir oda yer vs daha mi var git izle diceksinz smdiii
Aynen kurcalıyor çöpleriOnunda başka bir yerde çöplüğü var.O çöple oynamayı seviyor,onun durum başka
Aa blmiyordm tenk yuuuu nevresteOnunda başka bir yerde çöplüğü var.O çöple oynamayı seviyor,onun durum başka