- 16 Ağustos 2010
- 292.866
- 602.470
- 43
Rica ederimAa blmiyordm tenk yuuuu nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimAa blmiyordm tenk yuuuu nevreste
Ali acaba çiçek'i tanıyacak mı, dizinin Fransız versiyonunda bi süre sonra tanıyormuş ama yandığı için eskisi gibi sevmiyormuş yani Ali Çiçeğe değil güzelliğine aşıkmış.
Zaten farkındaysanız ilk bölüm de de hep böyle genç kalacak mısın demişti
Valla ben o kadının niye kendi kızinin yerine cicegi koyduğunu çözemedim daha yani çiçek herşeyin farkında olcak yani niye öyle bişey yaptı ki. Eğer Ali eskisi gibi sevmezse belki şimal olarak bilinmesini evet isteyebilir gibi .Bence Çiçek ,Şimal olmayı kabul edecek:)
Hemde nasıl sok kaldı ahanda belee .İnci şok
Cemre ile Şimal kuzen galiba:)Şimal'in cesete dna testi yapılacak ve o Cemre'ymiş gibi gösterilecek yani ben öyle algıladım.Valla ben o kadının niye kendi kızinin yerine cicegi koyduğunu çözemedim daha yani çiçek herşeyin farkında olcak yani niye öyle bişey yaptı ki. Eğer Ali eskisi gibi sevmezse belki şimal olarak bilinmesini evet isteyebilir gibi .
Ayy sorular sorular bekliyoruz dört gözle
Dizinin her yerinden heyecan akiyor abla izlememiz lazımCemre ile Şimal kuzen galiba:)Şimal'in cesete dna testi yapılacak ve o Cemre'ymiş gibi gösterilecek yani ben öyle algıladım.
Çiçekte hemen iyileşmez,zaten
Aynen canımDizinin her yerinden heyecan akiyor abla izlememiz lazım
BencedeBence Çiçek ,Şimal olmayı kabul edecek:)
Dün aralıksız izledim ama hiç giremedim buraya :)) teşekkür ederim biraz saçımı yolsanda
Biteceği falan yok bir çok dizi ile ilgili bu haber çıkıyor yaMasumlar apartmanı kaldırılacak mı ya baktım kesin bi bilgi yok
İyiki yolmusum bak yine girmedin yine girmediiiiiin WC de bari girseydin iki çift laf ederdik pek heyecanlıydıDün aralıksız izledim ama hiç giremedim buraya :)) teşekkür ederim biraz saçımı yolsanda
Wcde nasi giriliyor yavruİyiki yolmusum bak yine girmedin yine girmediiiiiin WC de bari girseydin iki çift laf ederdik pek heyecanlıydı
Minik anlatsınWcde nasi giriliyor yavru
Orgumu aldim oturdum yerime çayı yaptım keki yaptım bu zahmet siz getirin dedim eşimle cociklaraİyiki yolmusum bak yine girmedin yine girmediiiiiin WC de bari girseydin iki çift laf ederdik pek heyecanlıydı
Haha WC konforlu galibaMinik anlatsın
Teli cebine koyuyorsun giriyorsunWcde nasi giriliyor yavru
Sana mustehakOrgumu aldim oturdum yerime çayı yaptım keki yaptım bu zahmet siz getirin dedim eşimle cociklara
Sonuç :
Onlara içecek yapmaktan yarım bardak çay i icemedim
Malesef evde alaturka yok pek rahatHaha WC konforlu galiba
Nasıl rahatmi WC okadar uzunmu kalıyorsun yahu kabızlık mi varTeli cebine koyuyorsun giriyorsun
TerbiyesizSana mustehak
Yok Allah a şükür kafamı dinledigim tek yerNasıl rahatmi WC okadar uzunmu kalıyorsun yahu kabızlık mi var