Masumlar Apartmanı

Annem de sınırında. Ev müstakil tek kat dış kapı var iç kapı var. İşte arada çatıya çıkan merdiven ayakkabılık filan. Ordaki halı benim evimdekinden temizdir. Çatıya çıkan merdivenler bal dök yala. İnanılmaz yani. Satış danışmanlığı yaptım bak enfes kat yaparım. Benim dolabımı bozar katlarını kendi yapardı.

Benim annemde öyle çok titiz

Benim annemde öyle çok titiz
Ben aşırı temizlik düşkünü değilim. Ama bana da çok temizsin diyor temiz olduğunu düşündüğüm insanlar rahatlıyorum valla. Şimdi sorsan her yer bana tozlu geliyor ama çat kapı misafir geleceği bi yerde değilim onun rahatlığı var bi de..
Bugün bahçede oynayan komşu çocuğu diyo ki Merve Abla sen niye sürekli balkon yıkıyosun. Dedim abiniz sigara içiyo zırt pırt çıkıyo.

Anneden kaynaklı:)Benim öyle seni bilmem:)
Ya bana kavanoz gönderiyor sonra diyor ki bana geri gönderince dikkat et benimkilerin üstünde etiket yok hepsi temiz

Kendi yıkayıp koyduğu meyveyi bi suya tutup öyle yer canını yediğim :)) huyunu bilirim temiz bile olsa yıkıyim derim içi rahat etsin diye

İşte bende seninle aynı fikirdeyimBana göre çok titiz değilim ama çok temiz olduğum söylenir:)
İşte bunlar aileden geliyor

Ya işte ben öyleyim:)Çocuklarında bu konuda psikolojisini bozarım
Daha doğrusu kimseye güvenmem kendim yaparım
inan zamanla ben de anneme benzemeye başladım.kızlardan bişey istiyorum anne birazdan diyolar gidip yapmamak için kendimi zor tutuyorum.kızlar birazda o yüzden temizlik vs yapmıyorlar çünkü arkalarından ya olmamış diye söyleniyorum ya da tekrar kendim yapıyorum
pasta dökülme sahnesi beni çok etkiledi.büyük kız hatırlar mı bilmem,7-8 yaşlarında bana kahvaltı hazırlamıştı ben uyurken,bir kalktım heryer batmış.kahvaltı etmeden ortalığı temizlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…