- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.250
Koşarak uzaklaş arkana bakmadan kaçHahahaha kopuyorum şuan
Cevaplarda şöyle olurdu.
Konuya hiç inanmadım kesin fake ama yinede cevap veriyim çocuk yapmadan BOŞAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koşarak uzaklaş arkana bakmadan kaçHahahaha kopuyorum şuan
Cevaplarda şöyle olurdu.
Koşarak uzaklaş arkana bakmadan kaç
Sen görmüyorsun ama aşağısı kalabalık bak diyeyimSeni manipüle etmesine izin verme git hemen iş bul sonrada dava aç
Sen görmüyorsun ama aşağısı kalabalık bak diyeyim
İnci gerçek olsaydı hemen konu açardı bdv ye böyle böyle evlendim ama evlendikten sonra çok değişti herseyime karışıyor görümcem delinin teki kp desen odadan çıkmıyor
inci uygara seçseydi olmadi uygar da narşişt kişiligi vardi çekilmez..Yanlış bir evlilik
yetiyor ablacim hanin şirketi var baya zengin ee zengin olmasaydi ne olurdu.. 1600 tl su faturasini da öderlerYine para yetmez
Evet kitapta 3 kızkardeş ve babaları varmış sadece evi gecindirende en küçük kardesleriymisİnci ve Han gerçek değilse dedesi babası da yalan Gülbenin aşık olduğu adam da yok
Yikiyorda önce elde yıkıyor safiye leğene basip sonra makinebenim dikkatim çekit çamaşir makinesi çok temiz yeni ... hiç yıkanmadi mi acaba..
o çarşaflari atarlar yakarlar.
Kilo almis galiba.Ben de farkettim onuF.Zeynep Abdullah . Öyle bir geçer zaman ki de aşırı güzel bakmaya doyulmayan biriydi. Şimdi anlam veremiyorum neden o kadar güzel gelmiyor . Saç rengimi kilomu almış biraz giyim tarzımı bilemedim
Bakıp geleyim hemenFragman çıkmış.
Han iyice psikopata bağlayacak galiba incinin babasına birşey yapmış gibi duruyor.
Safiye'de Neriman'ı banyoda suya sokmuştu Ege'yle gördü galiba,Gülben artık dayanmadı ablasına müdahale ediyordu.
2 gün önce tanıştığın adamla evlenmekle hata yapmıssın zatenHahahaha kopuyorum şuan
Cevaplarda şöyle olurdu.
Kaynatam haber izliyor habireBugün günlerden Masumlar Apartmanı
Ayy EvetBugün günlerden Masumlar Apartmanı
Napcan safiyesiz bi salııyiiiKaynatam haber izliyor habire