- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitapla aynı değildir mecburen genişletmek zorundalar:)Aşksız dizi olmaz :)Böyle olunca konular uzuyor ve değişiyor.Sadece tema aynı bence:)Yatak zaten hiç açılmamış ve naylonla kaplı
Hastalık işte anlatilan da
Alt katı deli gibi temizlerken
Üst katı b.k götürüyor
Oraya atmak yerine çöpe atsalar bari
Sonunu çok merak ediyorum dizinin
Kitapla aynı mı acaba birebir ?
Niye gerçek degillermiş ? Neyi kaçirdım dizi deİnci ve Han gerçek değilse dedesi babası da yalan Gülbenin aşık olduğu adam da yok
Burada okumustum bende kitapta yoklarmışNiye gerçek degillermiş ? Neyi kaçirdım dizi de
Tabi orası öyledir tv'ye uyarlandı :)Kitapla aynı değildir mecburen genişletmek zorundalar:)Aşksız dizi olmaz :)Böyle olunca konular uzuyor ve değişiyor.Sadece tema aynı bence:)
evet bugün bir video izlemiştim doktorlar kar ilgili direkt o gözümde canlandıElma peki
ben ne kaçırdım ödev yaptırırkenİnci ve Han gerçek değilse dedesi babası da yalan Gülbenin aşık olduğu adam da yok
Kitapta yoklarmış ya yani o yüzden dedimevet bugün bir video izlemiştim doktorlar kar ilgili direkt o gözümde canlandı
ben ne kaçırdım ödev yaptırırken
Safiye hamam işletiyormuşAha elektirik faturası gelmiş nah bu kadar
Bundan hamamın haberi varmıymışSafiye hamam işletiyormuş
Ben izleyemedim tekrarını izlerim diye ...eşim yoksa benim için dizide yokSafiye hamam işletiyormuş
Elmayı düşürüp yedigihm için eşim ters ters baktı ...çalışmama izin vermiyorİnci gerçek olsaydı hemen konu açardı bdv ye böyle böyle evlendim ama evlendikten sonra çok değişti herseyime karışıyor görümcem delinin teki kp desen odadan çıkmıyor
Elmayı düşürüp yedigihm için eşim ters ters baktı ...çalışmama izin vermiyor