- 16 Ağustos 2010
- 292.915
- 602.610
- 43
Hangisi:)Nevreste yukarıdaki etiket yanlış olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisi:)Nevreste yukarıdaki etiket yanlış olmuş
Bircan sokulluHangisi:)
Südüklüler dağılınMolası, dağılın
DüzelttimBircan sokullu
Fark ettimDüzelttim
Harf hatası olmuşFark ettim
Olabilir böyle şeylerHarf hatası olmuş
Minik söyledi dersiniz ya cisli kat yada çati standart türk gelenegi ile penle kapatilip ev yapılacakPek ağır cidden tam Tenceresiz kaldim anne miniğin sevdiği türden
Sonra buram buram sidik kokusu nerden geliyiMinik söyledi dersiniz ya cisli kat yada çati standart türk gelenegi ile penle kapatilip ev yapılacak
Döşek de hala poşeti duruyorGulbenin carsaf olayi bana tuhaf geliyo bez var yetiskinler icin alip kullanabilir hicmi akil etmemisler koca bir daireyi doldurmuslar ayrica yorgan dosek gecelik hepsini atiyor sadece carsafa vurgu yapiliyor o kisim biraz sacma geliyor bana
Tavırları benim de hoşuma gitmediİnci nin sevindigi zaman ki mimikleri çok itici değil mi ya
Bu bölüm bana inci çok itici geldi han da klasik türk erkeği olmaya bodozlama girdiSonra buram buram sidik kokusu nerden geliyi
O çikolata yiyişiTavırları benim de hoşuma gitmedi
Evet ya bana da öyle geldiBu bölüm bana inci çok itici geldi han da klasik türk erkeği olmaya bodozlama girdi
Elma pekiO çikolata yiyişi
Yatak zaten hiç açılmamış ve naylonla kaplıGulbenin carsaf olayi bana tuhaf geliyo bez var yetiskinler icin alip kullanabilir hicmi akil etmemisler koca bir daireyi doldurmuslar ayrica yorgan dosek gecelik hepsini atiyor sadece carsafa vurgu yapiliyor o kisim biraz sacma geliyor bana