Aynen ya iyi davranıyordu hemen değişti bakalım haftaya daha neler olacak heyecanla bekliyorum .Dedim bukadar şirinlik iyi değil diye:)
Su ana kadar birtek masumlar apartmani ayni gidiyor musYaa yok mu değiştiriyorlar demek olduğu gibi yansitsalar keşke ama böyle de güzel bununla beraber 4 dizisi var zaten izlensin diye yapiyorlsr yine de güzel
Pardon kirmizi oda yanlis yazdimSu ana kadar birtek masumlar apartmani ayni gidiyor mus
Bana bilmediğim bişey şöyleMaalesef çok şanslısın
Pardon kirmizi oda yanlis yazdi
Yanlışlıkla alintiladim
Sürekli etek giyiyor ya hoşuma gitmeye başladı etekli kombinler en son lise de giydim okul eteği olarak hiç giymemBence farah kilo almamış kilo vermiş yüzü incelmiş. Tarz değişikliği de çok etkili zaten saç rengi de öyle
aylin de ailesinden habersiz muratla evlendi bu inci de habersiz hanLA EVLENİYOR.Aylin i oynuyordu
Tabii canım 10 yil geçmiştir nerdeyse . Yinede duru bir güzelliği var
apartmanin tümü SAFİYELERİN galiba.. hepsinde kiraci var.Apartmanda boş daire çok birine girerler
Evet onların ama canı sıkılınca çıkartıyor keyfine göre, bi daire Gülben in çarşaflarla dolu Safiye orayı verir kokuyor diyeapartmanin tümü SAFİYELERİN galiba.. hepsinde kiraci var.
Evet onların ama canı sıkılınca çıkartıyor keyfine göre, bi daire Gülben in çarşaflarla dolu Safiye orayı verir kokuyor diye
Ama bu mutluluğu çok kısa sürdüSabah kalkınca nasıl mutlu oldu garibim kuru kuru diye
Ama bu mutluluğu çok kısa sürdü
Bakalım haftaya neler olacakEsat'la esra'yı görünce dumur oldu yazık kendisine üzüldüm gerçide
Aynen yaa kızın hayal gücü geniş harcanıyor o evdeYanlız resmleri şoplamak ta hiç aklıma gelmezdi
Safiye de iyi ama Gülben gerçekten yansitiyor durumunuAynen yaa kızın hayal gücü geniş harcanıyor o evde
Bence dizide en güzel rol yapan Gülben
Aynen aynsn canımSafiye de iyi ama Gülben gerçekten yansitiyor durumunu
Bakalım haftaya neler olacak