İnş verirBotoks değilse kesinlikle.. kilolu değil ama önceye nazaran almış biraz.
Ben kitabini okuyarak yorum yaptım belki dizide degistirirler kitapta han ve inci de yok gerçekte 3 kiz kardeslerhımmm ben aldatmış sanıyordum,teşekkür ederim
Yeter ki bebem olsun ben dizileri gününde izlememeye razıyımben artık yarın izlerim uff bebekle dizi izlemek imkansiz
İnşallah canım benim Allah tez vakitte nasip etsinYeter ki bebem olsun ben dizileri gününde izlememeye razıyım
Bende izlemesem olurİnşallah canım benim Allah tez vakitte nasip etsin
Amin inşallahhhhhİnşallah canım benim Allah tez vakitte nasip etsin
Yaa yok mu değiştiriyorlar demek olduğu gibi yansitsalar keşke ama böyle de güzel bununla beraber 4 dizisi var zaten izlensin diye yapiyorlsr yine de güzelBen kitabini okuyarak yorum yaptım belki dizide degistirirler kitapta han ve inci de yok gerçekte 3 kiz kardesler
Güncel takip litfenNe konuştunuz be 20 sayfa
Evet yokmuş zaten tamamen yaşanılanların hepsi gerçek değil yazar kendi hayal dünyasından uyarlayarak ortaya karışık bi şey çıkartmışYaa yok mu değiştiriyorlar demek olduğu gibi yansitsalar keşke ama böyle de güzel bununla beraber 4 dizisi var zaten izlensin diye yapiyorlsr yine de güzel
Maalesef çok şanslısınAA sende mi burdaydin
Tabi ki şaka
Dedim bukadar şirinlik iyi değil diye:)Ayy fragmanda ne izledik öyle Han'ın gerçek yüzü ortaya çıkıyor heralde
Yemin ederim iç sesimsinYeter ki bebem olsun ben dizileri gününde izlememeye razıyım
Rabbim tez vakit muradımızı vereYemin ederim iç sesimsin